Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
HonzaM píše:Rozhodl jsem se založit toto téma, protože ...
BohousP píše:Také bych se přikláněl k názoru, aby pro Loconet bylo založeno samostatné vlákno. Třeba i s dalším dělením ... Toto je asi třetí nebo čtvrté vlákno se zhruba stejným obsahem za poslední měsíc. Bohužel, v mnoha z nich místo seriozních argumentů jsou z obou stran pouze smyšlenky. Dost často se také setkávám s názorem LocoNet=Digitrax, což už vůbec není pravda. Je rozdíl mezi protokolem a výrobcem, byť výrobce tento protokol používá. Ale nepleťme si pojmy a zejména nemystifikujme neznalé ...
radeksindy píše:Podobné diskuze přispívají vytváření a šíření mýtů asi nejvíc. Asi nejlepší službu LocoNetu uděláš tím, že je nebudeš zakládat.
radeksindy píše:Podobné diskuze přispívají vytváření a šíření mýtů asi nejvíc. Asi nejlepší službu LocoNetu uděláš tím, že je nebudeš zakládat.
zdeno píše: .... Zajemcu je spousta, ale pokud mu napisi, aby si precetl normy a teprve potom mi napisal cemu nerozumi, tak tim to vetsinou skoncilo.
zdeno píše: ... I kdyz pravdu napsat, je to hodne skratkovite a neznalemu utikaji souvislosti.
radeksindy píše:Kdysi jsi sliboval, ze prelozis Digitrax personal edition normu, ale taky jsi to zabalil a vykaslal se na to.
Už dávno přeložená je, kdo chtěl ten ji dostal. I tobě jsem ji před lety posílal.
radeksindy píše:
To že má DB150 22 slotů neznamená, že se k ní dá připojit 22 ovladačů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků