Návěstní dekodér DP2N

Vše pro digitální provoz - dotazy, praxe, návody, postupy, normy, kompatibilita atd.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf

Návěstní dekodér DP2N

Příspěvekod Peršan » pon 25 bře, 2013 7:00 am

Ahoj.Nevíte kde koupit dekodér DP2N.Na stránkách výrobce MARATHON MODEL nejsou a na mé dotazy nikdo neodpovídá. Děkuji Peršan
Peršan

Re: Návěstní dekodér DP2N

Příspěvekod fira » čtv 28 bře, 2013 6:41 pm

Výroba je ukoncena. Jedine kúpiť od niekoho kto nepotrebuje. Aj ja by som kúpil:-)
fira

Příspěvekod Peršan » pát 29 bře, 2013 11:53 am

Ahoj.Podařilo se mi kontaktovat šéfa z Mar.Model. Slíbil že není problém vyrobit požadované množství dekodéru,ale má to jeden háček atou je cena 1300 kčs což se mi zdá dost. Asi před rokem jsem koupil dekodér na Aukru za cenu kolem 400kčs. Takže rozhodnutí je nás.Měj se krásně.Delong Pavel
Peršan

Příspěvekod fulda » pát 29 bře, 2013 1:18 pm

Jaká je zásadní přednost tohoto dekodéru ve srovnání s jinými?
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fulda

Příspěvekod mizl » pát 29 bře, 2013 5:09 pm

fulda píše:Jaká je zásadní přednost tohoto dekodéru ve srovnání s jinými?

... že by jsi stvořil nějaký návěstní dekodér ???

Michal
TT, III. - IV., DCC -> LENZ, Mikrolayout, Rajče, Staré kolejiště
mizl

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 30 bře, 2013 11:11 pm

Peršan píše:Ahoj.Podařilo se mi kontaktovat šéfa z Mar.Model. Slíbil že není problém vyrobit požadované množství dekodéru,ale má to jeden háček atou je cena 1300 kčs což se mi zdá dost. Asi před rokem jsem koupil dekodér na Aukru za cenu kolem 400kčs. Takže rozhodnutí je nás.Měj se krásně.Delong Pavel

Zdar Pavle,dnes jsme o tom mluvili,ale nedomluvili.Nejsem takový mág přes DCC,nemám ani světelná návěstidla,takže to neřeším,ale tohle by Ti nevyhovovalo?
http://www.steelectronic.cz/rubrika/sem ... -dekodery/
ceny jsou myslím příznivé a kolegy Shimansky si taky na nic nestěžuje :D http://shimiland.info/Navestidla_04.html
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Peršan » stř 03 dub, 2013 11:55 am

Ahoj Miro. Už jsem z Kladna zpět v Havířově. Na ty stránky jsem taky natrefil, ale asi mám smůlu ,že nikdo se mnou nekomunikuje. Jelikož na těchto stránkách v položce počet kusů bylo číslo nula,tak jsem majiteli nebo prodejci,nevím,položil těžkou a záludnou otázku zda je možno tyto dekodéry objednat. Nikdo se neozval tak nevím zda vyhořeli nebo je spláchla voda nebo jim obyčejný modelář ani nestojí za odpověď. Ale co mě zaujalo byla ta možnost řídit to počítačem a na ty jejich dekodéry se vyprdnout. Jelikož žádná odborná literatura neexistuje budu pátrat dál.zatím se měj.Peršan Pavel
Peršan

Příspěvekod BohousP » stř 03 dub, 2013 1:18 pm

TT, DCC, NanoX-2017, TC8, ... http://masinky.info
BohousP

Příspěvekod Jojo » stř 03 dub, 2013 3:35 pm

Peršan píše:Ahoj Miro. Už jsem z Kladna zpět v Havířově. Na ty stránky jsem taky natrefil, ale asi mám smůlu ,že nikdo se mnou nekomunikuje. Jelikož na těchto stránkách v položce počet kusů bylo číslo nula,tak jsem majiteli nebo prodejci,nevím,položil těžkou a záludnou otázku zda je možno tyto dekodéry objednat. Nikdo se neozval tak nevím zda vyhořeli nebo je spláchla voda nebo jim obyčejný modelář ani nestojí za odpověď. Ale co mě zaujalo byla ta možnost řídit to počítačem a na ty jejich dekodéry se vyprdnout. Jelikož žádná odborná literatura neexistuje budu pátrat dál.zatím se měj.Peršan Pavel

Ja pouzivam S-com a som spokojny./Oneskorenie/ Viem ze vyroba bola pozastavena, ale ide znova. Jednoduche a chytre. Da sa ist aj cestou Houmr , Paco . :D Nastavenie navestidiel dost pracne ,ale ked sa opakuju staci ich kopirovat./ Skusal som to./ Literatura samozrejme......Ide o to ci to vies spravit a osadit sam , alebo hotový vyrobok. :?:/ Programovanie CV! / Aj Fulda ma na stranke./ Treba si len vybrat.
Urcite tu nieco najdes. :D :D :D
H0 ,bez epochy,Traincontroler 7 Silver originál,len digitál.
Jojo

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 04 dub, 2013 3:20 am

Peršan píše:Ahoj Miro. Už jsem z Kladna zpět v Havířově. Na ty stránky jsem taky natrefil, ale asi mám smůlu ,že nikdo se mnou nekomunikuje. Jelikož na těchto stránkách v položce počet kusů bylo číslo nula,tak jsem majiteli nebo prodejci,nevím,položil těžkou a záludnou otázku zda je možno tyto dekodéry objednat. Nikdo se neozval tak nevím zda vyhořeli nebo je spláchla voda nebo jim obyčejný modelář ani nestojí za odpověď. Ale co mě zaujalo byla ta možnost řídit to počítačem a na ty jejich dekodéry se vyprdnout. Jelikož žádná odborná literatura neexistuje budu pátrat dál.zatím se měj.Peršan Pavel

Pavle jak jsem říkal,napiš Ferdovi a zajdi s klukama na pivo.
http://ferda-ov.rajce.idnes.cz/Moduly_z ... 133404.jpg
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Bedlisch » čtv 04 dub, 2013 6:56 am

Pavle jak jsem říkal,napiš Ferdovi a zajdi s klukama na pivo.
http://ferda-ov.rajce.idnes.cz/Moduly_z ... 133404.jpg

To je apríl, vždyť tohle není Frýdlant :P
Bedlisch

Zpět na DCC v praxi