Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
fulda píše:Jaká je zásadní přednost tohoto dekodéru ve srovnání s jinými?
Peršan píše:Ahoj.Podařilo se mi kontaktovat šéfa z Mar.Model. Slíbil že není problém vyrobit požadované množství dekodéru,ale má to jeden háček atou je cena 1300 kčs což se mi zdá dost. Asi před rokem jsem koupil dekodér na Aukru za cenu kolem 400kčs. Takže rozhodnutí je nás.Měj se krásně.Delong Pavel
Peršan píše:Ahoj Miro. Už jsem z Kladna zpět v Havířově. Na ty stránky jsem taky natrefil, ale asi mám smůlu ,že nikdo se mnou nekomunikuje. Jelikož na těchto stránkách v položce počet kusů bylo číslo nula,tak jsem majiteli nebo prodejci,nevím,položil těžkou a záludnou otázku zda je možno tyto dekodéry objednat. Nikdo se neozval tak nevím zda vyhořeli nebo je spláchla voda nebo jim obyčejný modelář ani nestojí za odpověď. Ale co mě zaujalo byla ta možnost řídit to počítačem a na ty jejich dekodéry se vyprdnout. Jelikož žádná odborná literatura neexistuje budu pátrat dál.zatím se měj.Peršan Pavel
Peršan píše:Ahoj Miro. Už jsem z Kladna zpět v Havířově. Na ty stránky jsem taky natrefil, ale asi mám smůlu ,že nikdo se mnou nekomunikuje. Jelikož na těchto stránkách v položce počet kusů bylo číslo nula,tak jsem majiteli nebo prodejci,nevím,položil těžkou a záludnou otázku zda je možno tyto dekodéry objednat. Nikdo se neozval tak nevím zda vyhořeli nebo je spláchla voda nebo jim obyčejný modelář ani nestojí za odpověď. Ale co mě zaujalo byla ta možnost řídit to počítačem a na ty jejich dekodéry se vyprdnout. Jelikož žádná odborná literatura neexistuje budu pátrat dál.zatím se měj.Peršan Pavel
Pavle jak jsem říkal,napiš Ferdovi a zajdi s klukama na pivo.
http://ferda-ov.rajce.idnes.cz/Moduly_z ... 133404.jpg
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků