Křeček píše:Tak jsem prolezl skoro vše co jsi napsal.
To muselo dát dost práce, jsem celkem grafoman
Co se týká přehazování vyhybky ve vratce, tak jsem o tom mluvil na seminářích. Nejpodrobněji na
tomhle, ale bohužel jsem to jen namaloval na tabuli a do zápisu se to nedostalo.
Takže nezbejvá než to projet celé znova.
Podívej se na zápis z
prvního semináře, jestli podle něj pochopíš přepínání napájení v jednoduché bublinové vratné smyčce. Pokud ano, tak jsme na dobré cestě a stačí, když namaluju jenom druhou polovinu.
Křeček píše:Jestli jsem to správně pochopil a chtěl bych, aby se mi na panelu ovládání zobrazovala světelná signalizace obsazenosti koleje je třeba použít toto: co jsem objevil na stránkách.
http://www.fucik.name/masinky/S88_display/ Nenašel jsem, že by někdo jiný něco podobného nabízel, aby přes S88 se mi dokázalo zobrazovat obsazenost na panelu. Pokud bych nechtěl použít k ovládání PC o kterém ani neuvažuji, pak je asi zbytečné vůbec zpětnou vazbu S88 o obsazenosti použít?
Nebo je i nějaká jiná alternativa?
S88 display je takovej opravdu jednoduchej modul. Já ho vlastně ani nemám moc rád, protože pokud ho použiješ, tak se připravuješ o možnost počítač v budoucnu použít. Podle mojeho názoru je vhodnej pro ovládání stanic na modulech, pro domácí použití moc ne. Snad jen pro nešťastníky co mají Roco start set a tím pádem nemají moc na výběr.
Mnohem lepší je použít
FBO. Kterej se těžko připojuje k roco, jak už jsem napsal.
Křeček píše:Nenašel jsem, ale že by jsi to nabízel přes Nšopík a nevím jaká je cena?
díky za info
Pokud si ho chceš koupit jako hotovej, tak je potřeba na Nšopíku použít kontaktní mail a cenu a dodávku si domluvit individuálně. Právě proto, že tento modul není zrovna masově používán, ani není uveden ve stálé nabídce.