Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
No já sice nejsu stavař, ale co se mi nezdá, jsou ty bílé překlady na rozích budovy, které jsou šířkou skoro rovné šířce okna nebo 2/3 šířky dveří (teda alespoň podle obrázku) ...milan ferdián píše: ...Problém je v tom ,že mi na tom strážním domku něco nesedí a já nevím co. ...
milan ferdián píše:Jak jistě víte součásti na tomto modulu je i zastávka.Mám pár kousku od fa Šikulové.Ke strážnímu domku bude přistavena čekárna.Problém je v tom ,že mi na tom strážním domku něco nesedí a já nevím co.Lubomíre a stavaři nebo historici poraďte.Samozřejmě modelová velikost je N/1:160 (to jen pro vtipálky).
Dan Buchtela píše:Milane, je tošku dřina to povrchově upravit tak, aby to nevypadalo jako papírová vystřihovánka, ale jde to. Určitě to chce novou střešní krytinu. Výrobce si bohužel myslí, že když do kartonu udělá rýhy kolmo na sebe, že to pro N-kaře jako znázornění eternitu stačí...
carodej píše:No já sice nejsu stavař, ale co se mi nezdá, jsou ty bílé překlady na rozích budovy, které jsou šířkou skoro rovné šířce okna nebo 2/3 šířky dveří (teda alespoň podle obrázku) ...milan ferdián píše: ...Problém je v tom ,že mi na tom strážním domku něco nesedí a já nevím co. ...
milan ferdián píše:Mcx,Dan Buchtela
Kluci dobře,cením si velmi vaše cenné rady a připomínky,budu jen velmi rád.Správně bych se neměl dívat jak to realizují jiní,ale trochu jsem mrkl jinde.
Mcx 1)foto/zast.Hradec - Milane tak bude skutečně zastávka u vás vypadat nebo bude mít sypané nástupiště ??
Dane 2)foto Lipová a zde ???
Tkadlec Jaroslav píše:nástupiště v Hradci bylo i v 80 letech
Dan Buchtela píše:Tkadlec Jaroslav píše:nástupiště v Hradci bylo i v 80 letech
Nikdo netvrdí, že nebylo...
Ale na té foto je mašina ČD!
Ale jinak předpokládám, že Milan staví maximálně tak přelom 60. a 70. let...
Nebo je to Milane jinak?
milan ferdián píše:Dane ,ale u tebe mi vzniká otázka,proč jsi mě hned nezarazil,když jsi věděl,že zídku buduji a ještě nebyla napevno zabudovaná?
milan ferdián píše:A ještě otázka,jakou barvu použít na pražce.Plast mi vůbec nelíbí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník