Ne všechny odlitky Číž jsou "hnusné" - jde o to, co je dobré vzít jako základ a co už se vyplatí trochu poopravit nebo udělat úplně znovu. Já si stavěl rosničku T334 z jeho odlitku - poznatek - bubliny (to by nevadilo), krupicovatý povrch díky použité technologii odlévání. A to mi vadí neb se musí povrch odlitku celý pracně přebrušovat! Ne všude se ti to podaří - na detailech máš pak tu krupici, když si odbrousíš detaily, tak bohužel si je musíš udělat znova a máš tak de facto nový máster (předlohu) pro nový odlitek! Navíc jsem zjistil že téměř každý odlitek je zkřivený v několika rovinách díky vyndavání z formy ještě "za čerstva". Takže radím raději nekupovat zajíce v pytli přes net, ale přímo na místě (burza) si vybrat odlitek který je na tom nejlépe.
Asi jsem moc náročný, ale holt mám ze stavby modelů letadel vycvičené oko a každé pokřivení kastle modelu mi vadí...
Proto jsem si z odlitků Čiž nechal jen kastli na "banána" a T211. Tu postavenou rosničku dávám pryč a postavím si novou, se zvukem. Odlitek použiju opět Čížův, ale dost to překopu - de facto udělám nový mástr... Na rosničky jsem ulítlej a nechci za čas zase znovu týden přebrušovat a ztenčovat další odlitek...
Jinak k MUVce - ten odlitek má z pohledu odpředu přesazenou masku vstupu vzduchu k motoru, zalité detaily boků karoserie a navíc tlustý resin v oblasti stropu kabiny. MUVka je de facto krabice - takže není zas tak složité na rozdíl od jiných mašin udělat ji od nuly.