Tady jdeme proti větrným mlýnům, a bohužel musím konstatovat že snad kromě Kuehna nikdo nenaslouchá tomu co bysme chtěli. To že Roco mělo probémy s motorama je jisté, ale přiznali to někdy oficiálně? A dělali s tím něco? U MTB je podle mě, a té bardotky co mám v ruce, problém především ve slabém a pomalém motorku, a těsných převodech. Však si někdo zkuste vzít do ruky samotné soustrojí ozubených koleček (bez šneku a kol) a pootočit prsty. Jde to hodně ztuha, p. Báňa sice vsadil na přesnost výroby a na to že přesné a těsně sesazené převody nehučí, jenže na to by taky musel použít jiný motorek, a už vůbec nechápu proč ty kardany nejsou alespoň o milimetr delší.
Taky mi bardotka hučí, taky jede jak šnek a celkově mi přijde že pokud to má jezdit aspoň trochu reálně (cca 60km/h) pak je ta příprava na ozvučení k ničemu. No uvidím jak to dopadne, zatím to nějak zkouším řešit, tak se uvidí jestli to dopadne.
A poznámka pod čarou, sice jsem chtěl počkat až se u mě dořeší ta výměna podvozků a tak (stejný peripetie jako s Kuehnem

), ale řeknu to už teď, čekal jsem mnohem víc, ostatně každý ty pojezdy chválil a tak, ale podle mě se svými vlastostmi bohuže zatím řadí daleko pod Roco které po zajetí (a řádném vypálení motoru) a dokonce i pod Kuehna, který po výměně podvozků a drobných úpravách jezdí jak má.