Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
OckoFrantisek píše:...Vidim, ze se kolejiste moc nelibi, zadne reakce...
Ach jo, ty lidi jsou snad zblbly z tech DDR planku, jak vidim par poslednich vlaken![]()
auge
Petr Šimáček píše:Chacha...neviděl bych to až tak černě. Spíš bych řekl, že lidi jsou rozmazlení množstvím pěkných plánků od Milana - a začínají je brát jako standard; proto žádné reakce...Prostě další v řadě super plánků! Mně se moc líbí, například...!
milan ferdián píše:..........
Ale jsou tu další vynikající klučinové/návrháři fruafru,lajblt,czhunter a což teprve Michal Šuhajda.A radekkrupka umí též spolu s Jardou H.velmi dobře poradit.Snad jsem na někoho nezapoměl.Škoda,že to vzdal klučina vladanpilot, musí se ale naučit konfrontaci prostoru s geometrii kolejiva a výhybek.
Takže nástupců je tu za mne dosti.
edit.Zapoměl jsem úplně na chameleona.Sorry Jiří
greenery píše:... to je asi pravda, ale výtvarný cit a projev máš jedinečný, tudíž nenahraditelný. Patřím mezi ty, co se moc nevyjadřují, což neznamená, že neobdivují. Škoda...
Myslím, že je mnoho těch, co sice nepoužijí žádný návrh komplet, ale když si neví rady, kouknou a když rovnou kus nepoužijí, alespoň ví co dál. Mluvím za sebe...
greenery píše:...ale výtvarný cit a projev máš jedinečný... Patřím mezi ty, co se moc nevyjadřují, což neznamená, že neobdivují...
milan ferdián píše:Klučinové asi tak ještě cca 2,5 měsíce neuvidíte ode mně zatím ani čárku.Jsem rád ,že zdr.stav. mi dovoluje aspoň pracovat na modulu
Díky za vaši trpělivost
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků