Plan kolajiska VI

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Plan kolajiska VI

Příspěvekod radekkrupka » čtv 07 úno, 2013 4:21 pm

Já nad plánkem stojím vždy v němém úžasu. Asi nejsem sám :lol:
radekkrupka

Příspěvekod milan ferdián » čtv 07 úno, 2013 4:36 pm

OckoFrantisek píše:...Vidim, ze se kolejiste moc nelibi, zadne reakce...
Ach jo, ty lidi jsou snad zblbly z tech DDR planku, jak vidim par poslednich vlaken :?
auge

Určitě se líbí,zase tak bych přísný na ně nebyl :wink:
Petr Šimáček píše:Chacha...neviděl bych to až tak černě. Spíš bych řekl, že lidi jsou rozmazlení množstvím pěkných plánků od Milana - a začínají je brát jako standard; proto žádné reakce...Prostě další v řadě super plánků! Mně se moc líbí, například...! 8)

No to mě sice těší,ale tento plánek kolejiště je skutečně poslední v tomto roce.Tak teoreticky další plánky až za rok.
Ale jsou tu další vynikající klučinové/návrháři fruafru,lajblt,czhunter a což teprve Michal Šuhajda.A radekkrupka umí též spolu s Jardou H.velmi dobře poradit.Snad jsem na někoho nezapoměl. :wink:Škoda,že to vzdal klučina vladanpilot, musí se ale naučit konfrontaci prostoru s geometrii kolejiva a výhybek.
Takže nástupců je tu za mne dosti :mrgreen:.

edit.Zapoměl jsem úplně na chameleona.Sorry Jiří :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Petr Šimáček » čtv 07 úno, 2013 5:15 pm

No já se Ti moc nedivím, že to chceš omezit - i když skutečný důvod neznám. Mně stačí, když jednou za rok za dva vydáš knihu...,,Inflace" byť super plánků jim paradoxně může spíš uškodit, než prospět...Jenom prosím nezanevři na dávání rad těm, kteří si sem vloží plánky vlastní a potřebují ,,jenom" trochu ,,nakopnout"...( píšu to proto, že k týhle skupině lidí také patřím...) :D
Naposledy upravil Petr Šimáček dne čtv 07 úno, 2013 5:23 pm, celkově upraveno 1
HO, konec 1. + začátek 2. epochy v českých zemích
Petr Šimáček

Příspěvekod milan ferdián » čtv 07 úno, 2013 5:20 pm

Tak to tobě Peťo a ostatním nemůžu slíbit.Ještě se zde snažím trochu poflakovat .Potom výše jmenování klučinové,vždyť to jsou též kapacity. :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod greenery » čtv 07 úno, 2013 5:29 pm

milan ferdián píše:..........
Ale jsou tu další vynikající klučinové/návrháři fruafru,lajblt,czhunter a což teprve Michal Šuhajda.A radekkrupka umí též spolu s Jardou H.velmi dobře poradit.Snad jsem na někoho nezapoměl. :wink:Škoda,že to vzdal klučina vladanpilot, musí se ale naučit konfrontaci prostoru s geometrii kolejiva a výhybek.
Takže nástupců je tu za mne dosti :mrgreen:.

edit.Zapoměl jsem úplně na chameleona.Sorry Jiří :wink:

... to je asi pravda, ale výtvarný cit a projev máš jedinečný, tudíž nenahraditelný. Patřím mezi ty, co se moc nevyjadřují, což neznamená, že neobdivují. Škoda...
Myslím, že je mnoho těch, co sice nepoužijí žádný návrh komplet, ale když si neví rady, kouknou a když rovnou kus nepoužijí, alespoň ví co dál. Mluvím za sebe...
greenery

Příspěvekod milan ferdián » čtv 07 úno, 2013 5:37 pm

Je mi to velmi líto,ale já s tím nenadělám nic.Zkuste ten rok vydržet.

Spíše se kluci zabývejte zdejšími plánkami kolejišť od nových nadšenců,než mnou.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Petr Šimáček » čtv 07 úno, 2013 6:05 pm

greenery píše:... to je asi pravda, ale výtvarný cit a projev máš jedinečný, tudíž nenahraditelný. Patřím mezi ty, co se moc nevyjadřují, což neznamená, že neobdivují. Škoda...
Myslím, že je mnoho těch, co sice nepoužijí žádný návrh komplet, ale když si neví rady, kouknou a když rovnou kus nepoužijí, alespoň ví co dál. Mluvím za sebe...

Mluvíš i za mě...
HO, konec 1. + začátek 2. epochy v českých zemích
Petr Šimáček

Příspěvekod Adam96 » čtv 07 úno, 2013 6:34 pm

Mě se ten plánek líbí hodně, jen bych to musel postavit v N, aby se mi to vešlo do pokoje :lol:
TT, DCC, ep. IV/současnost. Brejlovec je nejhezčí lokomotiva !
Adam96

Příspěvekod Radek » čtv 07 úno, 2013 8:21 pm

greenery píše:...ale výtvarný cit a projev máš jedinečný... Patřím mezi ty, co se moc nevyjadřují, což neznamená, že neobdivují...

Tak tohle podepíšu :wink:
HO-II.-Ve stádiu oťukávání
Radek

Příspěvekod milan ferdián » úte 26 bře, 2013 7:38 pm

Klučinové asi tak ještě cca 2,5 měsíce neuvidíte ode mně zatím ani čárku. :oops:Jsem rád ,že zdr.stav. mi dovoluje aspoň pracovat na modulu :wink: Díky za vaši trpělivost :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod chameleon » úte 26 bře, 2013 8:01 pm

2,5 měsíce? To uteče jak voda... Ale už se moc těším na ty nápady, které se ti hromadí v hlavě :wink:
chameleon

Příspěvekod milan ferdián » úte 26 bře, 2013 8:03 pm

Jejich spousta,dívčina sice odpočívá,ale průběžně při šampaňským vždy něco pustí :lol:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » čtv 11 dub, 2013 7:51 pm

milan ferdián píše:Klučinové asi tak ještě cca 2,5 měsíce neuvidíte ode mně zatím ani čárku. :oops:Jsem rád ,že zdr.stav. mi dovoluje aspoň pracovat na modulu :wink: Díky za vaši trpělivost :wink:

Ještě 2 měsíce uff :?
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » pon 20 kvě, 2013 10:28 am

Vážení modeláři,opětovně se vracím ke své práci.Děkuji vám za vaši trpělivost a v brzké době,po vyřízení všech restů,co se mi nahromadily během doby,se zde opět objeví pro vás další návrhy kolejišť.Samozřejmě se započne i s přípravou dalšího dílu publikace (viz v off topic).
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » pon 27 kvě, 2013 8:40 pm

Jako první vlaštovka je modul stykové stanice Vracov.Stanice jako taková je smyšlená a navržena pro potřebu sekce Slovácko.Lokomotivní depo bylo komcipováno dle L.D. Frýdlantu v Čechách,jenom chybí třetí loď (přístavba) a budova je zkrácena o dílnu.Společné koleje o rozchodu 1435 a 760 jsou použity jedna přímo do remízy, na točně a spodní k tankování nafty motorových lokomotiv.Dolní normálrozchodná stanička má dvě dopravní koleje a jednu manipulační (skládkovou) kolej.Tato stanice může být použita v layoutu i jako samostatná.Jen je třeba mít zpracovány koncový díl se šturcem.Přechodový díl obsahuje vše co je třeba pro provoz.
Přílohy
Vracov Slovácko.jpg
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť