Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
_lt_ píše:Určitě by ale výrobce mohl zvážit výrobu stavebnice přímo vozu Res 11 i s obtiskem.
TTmili píše:a na druhou stranu je to jisté zklamání na straně Res. Pro IV. epochu je nepoužitelný protože se jedná o modernizaci Res konstrukční sk. 54, která probíhala v roce 2001. My co jedeme IV. epochu potřebujeme vůz 11 konstrukční sk. který má jiné podvozky (26-2.a bočnice.
_lt_ píše:Mě totiž vadí, že není poznat co si člověk objednává (chybí fotky obtisků)
_lt_ píše:Rád bych si pár věcí nakoupil, ale na těch stránkách se prostě člověk nedoví co si může koupit.
fruafru píše:S obtisky je to jednoduché, aršík obtisku sice vyfotíš,ale vůbec nic ti to neřekne (písmo je bílé- papír světle modrý) skoronic tam neuvidíš
JBr píše:Tohle se bezne dela tak, ze se misto fotky vytisteneho obtisku da obrazek arsiku z tiskovych podkladu.
fruafru píše:No to je přesně to co se mi nelíbí, sice vím co tam je napsáno ale kvalitu obtisku nezjistím.
_lt_ píše:Nebojím se toho že je to z papíru, bojím se že na obtisku nebude to co potřebuji.
Tak v tom případě doporučuji nechat si vyrobit obtisky podle konkrétních podkladů, protože v žádné stavebnici nebude veliký arch všemožných nápisů, aby si z toho každý vybral to co zrovna jemu vyhovuje. Tak to aspoň řeším já_lt_ píše:Nebojím se toho že je to z papíru, bojím se že na obtisku nebude to co potřebuji.
Střelec píše:Sorry, ale u modelů letadel či bojové techniky je několik obtiskových/kamuflážních verzí v jedné stavebnici považováno za normální. Neexistuje důvod, proč by to u sériově dělaných stavebnic vagónů mělo být jinak.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků