Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
K čemu jsou hokuspokusy z 20-30 let starýma mrtvolama provozovanýma na DCC systému na adrese 0 je mi docela záhadou.
Jirka_US píše:K čemu jsou hokuspokusy z 20-30 let starýma mrtvolama provozovanýma na DCC systému na adrese 0 je mi docela záhadou.
Jednoduše protože jsou ještě dost dobrý na provoz na kolejišti a digitalizace můźe být komplikovaná nebo nechtěná. Výše uvedená věta s urćitou nadsázkou nahrává "analogářům" tedy mají o důvod víc proč nejít do DCC. Naštěstí i pro ně existuje řešení (komerční produkt zatím jen pro H0, viz jiné vlákno) v podobě digitálu, ale na DC kolejích a aniž by museli sloźitě překopávat své analogové kolejiště.Jinak řečeno etapu DCC mohou směle přeskočit...
zdaleka ne vsechny masiny se s touto formou provozu srovnaji
Jirka_US píše:to: miroslav lengyel
tady se omlouvam, 2 naprosto odlisna temata, pridam vysvetleni. To co ja jsem mel na mysli tim, ze "analogari" mohou preskocit etapu DCC je tento system. http://www.ringengineering.com/RailProT ... rision.htm
Modely zkratka jezdi na DC kolejich, v lokomotive maji dekoder podobny jako DCC a ridici signal jde vzduchem, aby to bylo po lopate. Takze mne muze jezdit na analogovem kolejisti bez delenych useku nekolik lokomotiv, ktere jsou podobne jako u DCC nezavisle ovladany. Staci to tak?
Jinak stacilo si to najit v vlakne zde viewtopic.php?f=6&t=7263&start=15 ale rad to zopakuji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník