Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
airwar píše:moderátor si cení tvé ryzé pravdy a ledacos unese,ale musím brát v potaz i nezletilce moderátor
A nezletilí nepijí alkohol, neberou drogy a nepropadají depresím? Asi žijeme oba v jiném světě?
airwar píše: Na co si vlastně hrajete? Na EU, předlistopadové Česko, či rovnou Třetí říši? Demokracie a svoboda slova končí tam kde je nesmyslně omezovány svoboda jednotlivců.
airwar píše:Otázkou je zda má v tomto prostředí které zde bylo vytvořeno vlastně diskutovat?
Kajinek11 píše:Zdravim panove,
nejak se nam to rozvasnilo....
milan ferdián píše:airwar píše:moderátor si cení tvé ryzé pravdy a ledacos unese,ale musím brát v potaz i nezletilce moderátor
A nezletilí nepijí alkohol, neberou drogy a nepropadají depresím? Asi žijeme oba v jiném světě?
.Co se týče nezletilců,máš jen částečnou pravdu,jenomže ta částečná pravda platí i na nás.airwar píše: Na co si vlastně hrajete? Na EU, předlistopadové Česko, či rovnou Třetí říši? Demokracie a svoboda slova končí tam kde je nesmyslně omezovány svoboda jednotlivců.
Nevím proč se rozčiluješ,nevím proč jsi teď smazal svůj příspěvek,vždyť byl dobrý
My se nehrajeme na nic a za prve nevidím,že bych omezoval svobodu slova.
airwar píše:Otázkou je zda má v tomto prostředí které zde bylo vytvořeno vlastně diskutovat?
Prostředí pro diskusí je vytvořeno normální se svými pravidly.
Radek Strnad píše:.Sám jsem zastáncem názoru,že kolejiště není vlastně nikdy hotové,protože jakmile je,tak se pak brzy dostaví právě ta nuda.
Jiri Dvoracek píše:Jak rikam, nemel jsem moc casu a popravde mne toho moc nenapadlo, pokud jsem chtel zachovat nadrazi v Tve podobe. Klasika, dve spiraly v rohu a kazda zakoncena SN se smyckou. Lokalku si muzes udelat jak chces. Hodit si tam nekde nejakou vlecku, zvetsit vyhybny a koncovou stanici. Tohle bylo jenom na rychlo splacane.Nebo si tam hodit reku a tak. S krajinou jsem se moc nezabyval, mozna vecer.
fruafru píše:Zdar.
Koukám Kájo že to zde, je marná snaha, ... měl jsi zůstat na mojem blogu, sice ho trochu zanedbávám, ale..Tady pokud nemáš k dispozici tělocvičnu a nejsi fanda digitálu nemáš prakticky šanci na užitečnou radu, natož aby ( krom Milana někdo nahodil návrh kolejiště) . Zdejší obecenstvo...
Kajinek11 píše: Chci aby me to po 14 dnech neprestalo bavit a tak mi rizeni kolejiste musi byt trosku vyzvou.
chameleon píše: chtěl vyhecovat ostatní k činnosti
Uživatelé procházející toto fórum: loby a 3 návštevníků