Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Martin.F píše:Tak pic naprogramován, ale
po zkoužce servo sebou obcas skubne ale nedari se me ho normalne prehodit po zvyseni napeti (otoceni potenciometrem) sebou trha servo vic a stabilizator hodne hreje ale to bude asi tim napetim
nějaký nápad
jinak soft mám 3,5a od fuldy napajení 16volt AC a deska master od
dcckoleje
Takže u Martina (lokopina) jsem vyčetl že používá ss zdroj tak jsem vyhodil usměrňovač a dal 12Vss zdroj na přímo a vše běží tak jak má hurá testovat
Dokusan píše:možná málo čtu nebo neumím hledat, proto bych se rád zeptal zde (i když možná lépe v tématu DCC pro tutany)
Po vyzkoušení motorických přestavníků jsem se rozhodl ve viditelné části kolejiště(TT) použít raději serva pro ovládání výhybek (EW2). Momentálně mám doma nachystán ESU Switchpilot servo, zde jsem zjistil, že budu potřebovat ještě mikrospínač pro přepínání polarity. Pak jsem zakoupil u pojezdy.eu dekodér , zde mi ovšem vadí, že má napájení pouze z DCC a opět musím přidat mikrospínač. Pak jsem objevil Uhlenbrock, který již má napájení srdcovky vyřešeno. Rád bych se zeptal, zda je někde možno zakoupit již sestavený maloseriový dekodér, který by měl napájení jak DCC tak z trafa popřípadě měl vyřešeno přepínání polarity srdcovky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků