Jacek píše:Tomáš píše:
P.Navrátil zde myslím na předešlých stránkách vystupuje pod jménem Haniš85. Já si u něj objednal na zkoušku.Odlitky jsou z jiné pryskyřice než používá p.Molata.Přikláním se proto k teorii, že Molatovi odlitky vybrousí a pak ty svoje podle toho odlije.Jak jsem psal moc práce na rozdíl od Molaty na nich nebylo.Problém byl s kazy.
Pořád jsem se ale nedopátral kde se ztrácí odlitky co jsou odlity jako první z nové formy.Kde např. bere odlitky p.Kotek,který to prodává už hotový.???
To překupnictví odlitků se řešilo i zde ve vláknu o podvodnících, pochybuji, že jde o nějaké jiné odlitky...
Tomáši, můžeš sem dát nějakou fotku toho lepšího odlitku?
Bohužel fotku nemám a už ji asi neudělám. Molatovy odlitky znám velmi dobře, tyhle však byly z jinýho materiálu. Nevím jak se ty epoxidy jmenují, ale barva nebyla šedá, nýbrž slonová kost. (něco jako odlitky p.Bártka) ?? polyuretan ?? Stěny hladké a tenké. V okýnkách jen tenká blána. Hotovo bylo do 5min. Bohužel, když ses podíval proti světlu, tak byly vidět kazy ve stěnách. Bublinky. Z hrany od spodku rámu to stejný. V těchto místech to bylo fakt průhledný. Dalším znamením, které jsem do té doby neznal, bylo odlití pluhů. Ty byly odlity zvlášť a musely se pak dolepit ke skříni. Což u Molaty opět neznám.