Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
juroH0 píše:inak Tomáš spomínal, že p. Navrátil robí odliatky z vybrúsených Molatových odliatkov...tam sa zákonite musí strácať kvalita...kopírovať sa nedá donekonečna...prečo nevezemš odliatok priamo od Molatu?
Tomáš píše:No a jsme u toho.Rozhodně nic proti p.Navrátilovi nemám,ale nezdá se vám ta nabídka poněkud divná?
Patrik Novák píše:jestli je p.navrátil ten co myslím já , tak je to opravdu jen překupník , těží z toho že molata neposílá jen prodává na burze , když už to prodává tak by to mohl aspoň vybrousit , za to co si přihodil jsem to taky prodával jen s tím rozdílem že jsem to vybrousil , vypiloval okna , vykytoval a stříkl do základu
Tomáš píše:
P.Navrátil zde myslím na předešlých stránkách vystupuje pod jménem Haniš85. Já si u něj objednal na zkoušku.Odlitky jsou z jiné pryskyřice než používá p.Molata.Přikláním se proto k teorii, že Molatovi odlitky vybrousí a pak ty svoje podle toho odlije.Jak jsem psal moc práce na rozdíl od Molaty na nich nebylo.Problém byl s kazy.
Pořád jsem se ale nedopátral kde se ztrácí odlitky co jsou odlity jako první z nové formy.Kde např. bere odlitky p.Kotek,který to prodává už hotový.???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník