Vážení,
chápu rozhořčení některých přispěvatelů, ale néé tak úplně. Když jsem tady viděl "první fota", měl jsem pocit, že sodruzi fakt někde udělali chybu, že to bych snad ani nemusel !!
Měl jsen však dnes "tu čest" poznat se nezávazně s výše jmenovanou analogovou. Musím říci, že mne dost příjemně potěšila.
Úroveň zpracování je na slušné úrovni, proporce vystižené, chod příjemně pomalý. Provedení je velmi jemné, mám trochu obavy ze servisních úkonů. Například i z dodatečného digitálení a zvučení.
Ale: Koukal jsem na "nesprávné turbodynamo. V Depozitáři NTM v Chomutově je k vidění "naživo"na sbírkových lokomotivách.
Obhlížel jsem "strašný kabely k LED-kám. Dalo dost práce to bez vyjmutí z obalového rámečku objevit. Ve skutečnosti by to byl pohled na stroj z pohledu psí vejšky (posunovače). Dvakrát ťupnout černou mikrofixem, nebo štětečkem a je to.
Na všech fotkách vyniknou červeňoučký madla. "Hezké oživení

" . Stačí ale třeba kousek cigaretového papírku podložit pod madla a štěteček s černou, lépěji však s barvou zašlé ocele. Fajnofky můžou udělat mosazně ochmatané ukončovací kuličky na čelníku.
Vím, že někteří zahlásí, že to by mělo být "fceně" ale vzhled je obchodně - technický kompromis.
Každý, kdo si není jistý a neví, měl by se jít podívat někam naživo a rozhodnout se. Moc bych neváhal je po nich honča.
Mám navíc pocit, že Brawa není Roco aby to za nějakou dobu prodávali v "reedici", za polovic.
Přeji šťastnou volbu "Fšem", hezký den.
Firmě Brawa patří poděkování a pochvala za správné rozhodnutí!! (nedělám pro ně

)
P.S. Já už mám jasno

!!