Zase jeden pokus...
Janek mi psal, že vpravo od kolejiště je ještě asi 2,5 metru špatně přístupného prostoru. Prodloužil jsem tedy kolejiště o 45 cm z 3,55 m na 4 metry. Aby v případě potřeby nebylo nutné nad kolejištěm levitovat, jsou v místě přehrady a řeky navrženy dva "montážní" otvory z odnímatelných kusů krajiny (cca 80x40 cm) pro přístup k trati a krajině vzadu.
Stanice má 4 dopravní koleje o užitečných délkách 170-190-190-150 cm (od budovy 3+3a-1-2-4, počítáno od návěstidla k návěstidlu, čili je tam ještě pár cm rezerva k námezníku

). K tomu manipulační koleje 5 (~90 cm) a 6 (~120 cm) a dvoukolejná vlečka připojená výhybkou k odbočení 7. koleje (manipulační se skladištěm).
Výtopna má vlastní strojovou kolej, k níž je připojená provozní infrastruktura - zbrojení uhlím a naftou s oddělenými provozními prostory (skládka uhlí a naftové nádrže) a vjezdovými kolejemi k točně, popelová/odkalovací jáma s vodním jeřábem, výjezdová kolej s pískovací věží a výdejnou olejů. Rotunda má 6 krytých stání, doplněné kolejí s myčkou na jedné a kolejí s hříží pro výměnu dvojkolí na druhé straně (vyvazovací opravy).
Širá trať vychází z odstavného nádraží vlevo dole, prochází tunelem s kolejovým rozpletem a spodní větev prochází přes stanici. Na pravém zhlaví jsou použity stavebnice EW3 ohnuté na poloměr R984/R450. Poté trať dvěma půloblouky o poloměru R450 obchází vodní nádrž, přičemž řeku překonává prvním mostem. Přes boční přítok do přehrady vede po obloukovém železobetonovém mostě a samotnou řeku křižuje před vjezdem do tunelu podruhé, tentokrát po ocelovém mostě. Po levé straně se tunelem vrací opět do odstavného nádraží.
Samotné odstavné nádraží je navrženo buď jako smyčkové s obratem souprav a 6 průjezdnými kolejemi (smyčka R353) nebo jako hlavové s 8 odstavnými a jednou strojovou kolejí. Ve druhém případě je pro objíždění souprav navržena na konci kusých kolejí přesuvna. Strojová kolej pak umožňuje návrat lokomotivy na libovolnou odstavnou kolej.
Od původního návrhu se plán v několika věcech liší (chybí např. odbočení vlečky ze širé tratě). Zkoušel jsem to tam poskládat, ale nějak se mi to nedařilo. Třeba přijde někdo jiný s návrhem, jak to udělat líp - budu povděčen za případné připomínky.