Ano z 90% je to vždy vinna řidiče.Ovšem těch zbývajících 10% bývá zaviněno různou situací.Ne vždy je ovšem toto médii podáno objektivně.Můžu vám říct jen dva případy,které znám.První se týká mě samotného.Jezdím pravidelně přes přejezd na lince 40 v Brně-Ivanovicích.Na přejezdu je klasická signalizace AŽD.Silnice vede do kopce a na trať vidím až když mám čumák na kolejích.Dost pozdě.(navíc tam teď nějaký pako staví barák)Při signálním bílém světle je dovoleno jed 50km/h.To bych tam ale nechal motor.Takže rozumná je tak 20km/h..reálné 10km/h,protože nafutrovanej kloubák se do kopce od zastávky stejně víc nerozkutálí...tím se dá spočítat,jak dlouho trvá 18m soupravě než se dostane na druhou stranu.Signalizace ..bliká bílé světlo,jedu...no a jak poslední náprava přeskočila koleje prolítl vlak.Hroznej pocit,zvlášť když mám v autě 150lidí.Ruku dám do ohně,že jsem nejel na červenou.Tato situace se stala i mým dalším kolegům.nikdy nebyla vyřešena a tu a tam se problém opakuje,takže je jen otázkou času kdy...
Druhý případ popisoval kolega co taky jezdí s 18m mrchou.Tentokrát však kamion.Navigace ho hnala přes přejezd ulicí dál.Ovšem realita byla zcela jiná.Po přejetí přejezdu však zjistil,že ulicí jaksi neprojede.Co teď zkoušet to a někde se šprajcnout,nebo hodit couvací otočku přes přejezd.Druhá varianta se zdála reálnější.Ovšem co čert nechtěl kola tahače uvízla a kozel je nebyl schopen vytáhnout na silnic.Najednou začalo klingat..co teď..No nakonec to odnesl jen vlek a lokomotiva.Ale blbá situace.
To nemluvím o technické závadě na vozidle,zvláště pokud vůz překračuje 3 dekádu.

Je,pravda,že na přejezdu se neředí.

ale co když mi na kolejích upadne motor.
Na školení nám tvrdí,že když se závora začne přizvedávat ručně,musí se sami zvednout i když jede vlak.Určitě ale projedu skrz

závora je pouze dřevo.Takže sice to auto pocuchá,ale já nezkejsnu