Fuldo: ja používam tie najlacnejšie a až na mechanické prevedenie som s nimi spokojný, preto sa chystám kupovať iný druh, ktory je asi o 1 cent drahší

ale mám pocit že o kus viac robustnejší. Prevádzkujem ich na servoovládači vlastnej výroby (analógové tlačítkové ovládanie a nastavovanie serv) riadené cez ATMEL a nemám ani ja ani nikto, komu som toto riešenie robil problém. Samozrejme sa predpokladu, že to všetko zapojil podľa mojich doporučení tj. dostatočne nadimenzovaný zdroj, najlepšie spínaný, žiadny šunt typu lacný starý adaptér, ktorý obsahuje akurát trafo a usmerňovať plus nejaký kondík a podlieha všetkým rušeniam v okolí (aj tým neexistujúcim)

. V prípadoch že si to dotyční zapojili podľa seba a s nevhodnými zdrojmi, boli servá rušené od lokomotív. Pokým mal však zdroj dostatočný výkon a nieje to niečo také ako som spomínal tak sa rušenie neprejavilo u nikoho. Jediné čo chcem, je ešte oddeliť napájanie serv od napájania elektroniky a vyhodiť komplet stabilizátory z plošáku a prejsť na jeden typ zdroja a to 5V spínaný, lebo mi vadí, že tie mrchy stabilizátory hrejú. Takto nechám napätie komplet na adaptér a nemusím sa starať ja. Lebo keď je spínaný zdroj na 5V tak aj dá 5V a nie ako tie lacné adaptéry, kde človek naprázdno nameria namiesto 5V aj 9V a viac, závisí to od toho, kde ten zdroj aké čínske deti skladali.