No pokud mate nejaky navrh, tak sem s nim

Kolega Lajblt si vyzadal planek ve wintracku a dalsi podrobnosti, ale asi se k tomu zatim nedostal. Uvidime.

Ja uz totiz fakt nevim, co by se tam dalo zmenit, krome te stanice na vedlejsi trati s vleckou do lomu, ktera tady patrne asi neni nikomu po chuti

Protoze kdybych zmenil rozmery a z tech dvou desek udelal ctverec 240x240, tak by se mi patrne dostavalo spatne doprostred, i kdyz by byl pristup ze vsech stran.

Proste bych tam rad mel hlavni dvojkolejnou elektrifikovanou trat s velkym nadrazim o minimalne 8 kolejich, s depem a tocnou, plus nejake ty odstavne koleje pro kontejnerove prekladiste a pro osobni vagony. Aby z teto stanice vedle vedlejsi trat do mezilehle stanice, kde by byl lom a z teto stanice, bud normalne a nebo uvrati jezdila lokalka do male koncove stanicky s vleckou na pilu. Projel jsem snad vsechny planky v magazinu modelove zeleznice, v male zeleznici i tech 111 makiet, ale nikde jsem nenarazil na nic, co by se mi libilo.

Teda kdyz nepocitam kolejiste zeleznicnich modelaru kousek od Opavy, ale to ma 80 metru ctverecnich a ty fakt nemam

Vim, ze jsem nekde videl clanek o kolejisti KZM z Hradce Kralove a to se mi treba hodne libilo, ale at hledam na netu, jak hledam, tak odkazy na jejich stranky mi proste nefunguji.