pro zaza.office : po pravdě jsem se musel podívat co že to je to SU a MSU

nějakou společností která E27 provozuje jsem se nezabýval takže jen e27 bez bližšího určení, blíže jsem ji poznal až ze zdejšího fóra a že se mi líbila tak jsem si ji zatím tak nanečisto zkusil vytvořit jako vystřihovánku, v TT kvůli tomu že na něj jsem vytvářel pár věcí z vystřihovánek jiných autorů vesměs z netu
sám jsem začal několik vystřihovánek budov z našeho okolí, které tatím skončili jen ve fázi nějakého prototypu

ale to by patřilo spíš do vlákna papírových modelů
foto jednoho roubeného domu v pokročilejším stádiu a zděné vodárenské věže jen v prvním bílém pokusu bez textur

- domky.jpg (61.86 KiB) Zobrazeno 4025 krát
zatím to končí jen u rýsování na papír, je snaha se i trochu zkamarádit s nějakým CAD programem a dodělat to trochu líp aby se to dalo i prezentovat jako vystřihovánka, ale zatím se nějak moc nedaří a technika má předstih
a foto barevného prototypu byť bez koleček tak jak by měli být, takže jsou zatím jen ošizené, zatím spíš jen pro představu jak by to mohlo vypadat, pantografy a další drobnosti taky zatím nejsou, tvořím zatím jen v rámci učení se a toto je první stroj do kterého jsem se pustil od základu (včetně naktreslení si vystřihovánky na podkladě nepříliš kvalitních zdrojů, technického výkresu ze zdejšího vlákna a z fotek a pár informací z netu), je to vystřihované jen z přefoceného a vytištěného nákresu (scaner na multifunkci mi nějak stávkoval) takže to není nic moc i s ohledem na pár drobností které jsem nenarýsoval přesně, no tak jsou to zatím jen začátky, ale foto sem dám i když to není zatím nic moc čím bych se mohl chlubit
jinak i Vám ať se daří, hlavně pokud budete výrobu modelů provozovat i na zakázku