Moderátor: Michal Dalecký
vorisekml píše:Němka 555.0259 se zvukem je doma. Zvuky chodí normálně, hezký výběh. Nevím proč, ale mám pocit že nahrávka není originál němka ale už REKO němka DR. Možná mě to odborníci vyvrátí, já mám uši /od kompresorů v továrně/ oddělaný. Bohužel je to hodně potichu. Až bude čas nechám přidat volume. Repro je poměrně malé, hranaté na stropě v kabině. Dekodér asi Zimo, je to celé potažené černou folií.
Ještě k ochozu. Volil bych černý ochoz a natisknuté boční červené linky. Tento kompletně převzatý DR ochoz /celý rudý, s černou horní nášlapnou plochou/ je podle mě horší, páč je červený i zadní čelo /nevím jak to nazvat/ mezi lok a tendrem.
Za popisy a linkování 1*
Reihe 464.1 (DRG BR 68). Bald in Fertigung! Soon in Production!
Reihe 475.1 Bald in Fertigung! Soon in production!
Reihe 387.0
Reihe 498.0 & 498.1
aklman píše:Mám takovej pocit, že když zjistili za jakou kvalitu je našinec ochotnej zaplatit balík peněz (423.0) tak to rozjeli ve velkém:Reihe 464.1 (DRG BR 68). Bald in Fertigung! Soon in Production!
Reihe 475.1 Bald in Fertigung! Soon in production!
Reihe 387.0
Reihe 498.0 & 498.1
http://www.microfeinmechanik.de/index.php?ebene1=23&ebene2=187&PHPSESSID=2faf954f487664d915dd190af4a39147
jirkan píše:vorisekml píše:Němka 555.0259 se zvukem je doma. Zvuky chodí normálně, hezký výběh. Nevím proč, ale mám pocit že nahrávka není originál němka ale už REKO němka DR. Možná mě to odborníci vyvrátí, já mám uši /od kompresorů v továrně/ oddělaný. Bohužel je to hodně potichu. Až bude čas nechám přidat volume. Repro je poměrně malé, hranaté na stropě v kabině. Dekodér asi Zimo, je to celé potažené černou folií.
Ještě k ochozu. Volil bych černý ochoz a natisknuté boční červené linky. Tento kompletně převzatý DR ochoz /celý rudý, s černou horní nášlapnou plochou/ je podle mě horší, páč je červený i zadní čelo /nevím jak to nazvat/ mezi lok a tendrem.
Za popisy a linkování 1*
Já jsem si nechal zvuk předvést a zdál se mi taky hodně slabý. Pro zajímavost - objevila se zvuková 52 DB, tak jsme porovnávali. Ten zvuk DB verze je výrazně hlasitější a čistší, všechny zvuky jsou jinak stejné, až na hlášení nádražního rozhlasu. Dekodér i reprák jsou stejné u obou verzí, u ČSD přidání hlasitosti prakticky nepomůže. Takže je to asi v přehrání té původní nahrávky do české verze, opět se někde stala nějaká chyba
(nebo že by Němci byli víc nahluchlí a ROCO jim vychází vstříc????
).
Já to řešil tak, že jsem koupil anelogovou verzi a dekodér a zvuk jsem dodal sám. Jen pro zajímavost - dekodér ESU v. 4, reprák ZIMO 8 Ohm, hraje to perfektně. Zvuk jsem použil ESU pro německou 52, ty hlášky v němčině holt musím přežít.....
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků