Pluh je nabídnut jako kompromis pro použití modelu v ucelených vlacích, které jezdí jedním směrem a je zbytečné aby tam koukala díra na kinematiku. Škoda že české dráhy taky neprovozují vlaky na poloměrech 32m, to by se asi bez kinematiky neobešly a reálný pluh by vypadal jinak. Pro extrémní modeláře není složité současný pluh uříznout v pulce a nastavit echt leptem.
Řešení ala Roco u Brejlí HO (nasadka na šachtu) se nabízí díky tomu, že Brejle mají výjimečný a velmi přiznivý tvar pluhu- rovná tenká svislá deska, navíc vyklenutá do oblouku. U mráči a jiných je šíp, zaklenutý pod čelník, navíc pod uhlem , nevidím tam místo na nějaké "násadky". Tj sám jsem zvědav jak si poradí, aby to vydrželo provozní namáhání. Obzvlášte u Mráči je šíp dost ostrý a pod takovým uhlem, že jsem se v případě Fleischmman spřáhla nevědomky témeř dotkl průseru

. Ale dodržel jsem normu vzdálenosti nárazník-nárazník
Nechci aby se z modelu kvuli vitrínovým pluhům cokoliv vyjímalo a schovávalo, poněvadž se tyto díly poztrácí a za 2 roky budeme vysvětlovat lidem proč poslání pružinky, šroubku a kinematiky stojí 150 kč, poněvadž někdo si musí najít čas, dát do obálky, napsat adresu, dojít na poštu vypsat doporučenku aj. Tohle zažít nechci, zdržuje to a navíc v době, kdy už bude v zájmu něco jiného.