radula63 - kolejiště Odbočná dle Milana Ferdiána

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Kolejiště TT 160x110

Příspěvekod Adam TT » pon 27 úno, 2012 7:55 pm

milan ferdián píše:
Adam TT píše: Holky mě nesnáší. A hádej, kvůli čemu ? :) jsem pro ně pako, co se zajímá o nějaké rezavé vlaky.:D

A to jsi na to přišel jak :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A to fakt nemyslíš vážně :mrgreen:

Opravdu :!: :) jediné o co se zajímám jsou ryby-železnice-kolo-příroda, nemám facebook, poslouchám Katapulty, a tudíž žiji 20 let za opicema. Bylo mi to tak alespoň řečeno....
Adam Buchal TT - ČD/ČSD - kolejiště v plánu
Adam TT

Příspěvekod Adam TT » pon 27 úno, 2012 7:56 pm

pekl024 píše:Pokud lezeš po zrezlejch vlacích, musíš se umýt :mrgreen:, pořád lepší než chlastat po putikach :wink:

Plný souhlas :)
Adam TT

Příspěvekod milan ferdián » pon 27 úno, 2012 8:08 pm

Potom mi vysvětli,jak to že z nás 99% bláznů jsou šťastně ženatí :mrgreen: a někteří z nás máme i vnoučata. :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 27 úno, 2012 8:12 pm

pekl024 píše:[
Stavba kolejiště není záležitost na 1 nebo 2 roky. Nešetři, kolejivo je nejlacinější položka z kolejiště, ale Míra L. by asi mohl vyprávět jak se bourá hotové SN. Jestli budeš jezdit 2 nebo 6 loko je v tuto chvíli jedno.
Teď jsi chudý student , pak budeš honit holky, pak přijde rodina a nakonec důchod :mrgreen: .
Samá dobrá vyhlídka na modelaření :D

Míra ani tak moc neboural jako spíš rouboval další koleje do podzemí. :D ale protože má Profi koleje na polyši,tak to nebyl až takový problém. :lol:

pro Adama:na tom podzemí fakt nešetři,časem to mašinama jistě zaplníš,ale chybějící koleje se dodělávají fakt blbě. :lol:
Vždyť veksle si můžeš postavit ze stavebnic a místo drahých přestavníků použít serva,která snad vyjdou na pár kaček.
Aspoň Ti zbyde na krajinku,tam to teprve začne. :mrgreen:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 27 úno, 2012 8:17 pm

[quote="milan ferdián"]Potom mi vysvětli,jak to že z nás 99% bláznů jsou šťastně ženatí
A někteří i několikrát :lol: :lol: :lol:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod radula63 » pon 27 úno, 2012 8:27 pm

pekl024 píše:Pokud lezeš po zrezlejch vlacích, musíš se umýt :mrgreen:, pořád lepší než chlastat po putikach :wink:

Odbočka od tématu (admini promiňte). Zkušenost ze svých pubertálních let, v té době spíše holkám imponují více namachrovaní kluci v putyce než zarytí "kolejáci". :mrgreen:
EDIT - jak bylo řečeno výše - takový člověk je v očích dneštních slečen 100let za opicema.
P.S. Taky nemám Facebook a méněcený se necítím :wink: . Poslouchám Metallicu, Katapult, starou Argemu ( od 80.tých let do roku 1995), metal, rock, country a jsem v pohodě. Sice je mi 35let, ale nějaký Face apod. mne nebere a to ani když ho má moje matka a přítelkyně :lol:
Naposledy upravil radula63 dne pon 27 úno, 2012 8:34 pm, celkově upraveno 1
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod milan ferdián » pon 27 úno, 2012 8:28 pm

Jenže takové suprové děvče do nepohody jako jsme my,to musíš hledat,hledat,hledat a zkoušet.Když mi kluci vyprávěli,jak poznali své drahé polovičky,tak to byli velmi milé a úsměvné příběhy.Věř mi,ta jedna tam pro tebe určitě je,jenom to chce...... :wink:

No a nakonec z tvého tématu se stala předmanželská poradna :mrgreen:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod pekl024 » pon 27 úno, 2012 8:34 pm

Adam TT píše:To vím, na JM je téměř nemožné .........................................................................A tyto peníze jsem nucen dát do ,, praktických ´´ věcí.

Mám na tebe pár vlezlích otázek , snad promineš , ostatní pochopí protože už to tu jednou bylo.

1. kolik je ti let
2. co studuješ
Naposledy upravil pekl024 dne pon 27 úno, 2012 9:00 pm, celkově upraveno 2
pekl024

Příspěvekod radula63 » pon 27 úno, 2012 8:36 pm

milan ferdián píše:No a nakonec z tvého tématu se stala předmanželská poradna :mrgreen:

OK. Vraťme se k tématu. :wink:
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod Adam TT » pon 27 úno, 2012 8:39 pm

milan ferdián píše:Jenže takové suprové děvče do nepohody jako jsme my,to musíš hledat,hledat,hledat a zkoušet.Když mi kluci vyprávěli,jak poznali své drahé polovičky,tak to byli velmi milé a úsměvné příběhy.Věř mi,ta jedna tam pro tebe určitě je,jenom to chce...... :wink:

No a nakonec z tvého tématu se stala předmanželská poradna :mrgreen:

To zas nee :D Já si nestěžuju, že mi schází dívčí společnost, v podstatě ji ani moc nevyhledávám. Prosluněné odpoledne opravdu mnohem raději strávím s foťákem u trati, nebo na rybách ( i u toho rybníka je trať ), než abych se pachtil za holkama :)
Adam TT

Příspěvekod cernos » pon 27 úno, 2012 9:01 pm

Pietro píše:Málem mi vypadli voči z důlku, když jsem koukal na ty screeny :shock: Velmi podařené. :wink: Btw: ta budova na fotce http://cernos10.rajce.idnes.cz/Vozovy_park/#IMGP0354.jpg je samodomo nebo nějaká upravená stavebnice?

Tahle stavebnice je od kamaráda, který mi jí věnoval. Při stěhování na ní narazil, stavěl jí když byl o něco mladší. Bohužel půjde z baráku, na moje kolejiště je moc velká.

pekl024 píše:
Adam TT píše:To vím, na JM je téměř nemožné .........................................................................A tyto peníze jsem nucen dát do ,, praktických ´´ věcí.

Mám na tebe pár vlezlích otázek , snad promineš , ostatní pochopí protože už to tu jednou bylo.

1. kolik je ti let
2. co studuješ
3. koukal jsem na tvé rajče a stavba ti po kolejové stránce pokročila, kde jsi na to za pár měsíců vzal tolik peněz, můj odhad je 5000,-.

Tady nevím jestli to bylo myšleno na Adama TT nebo na mě jakožto "stavitele" kolejiště v tomto vlákně ;)
železničním modelářem od roku 2011 - TT, DCC
cernos

Příspěvekod pekl024 » pon 27 úno, 2012 9:03 pm

Otázka na Adama , ale došlo mi pozdě, že není stavitel. SORY :oops:
pekl024

Příspěvekod Adam TT » pon 27 úno, 2012 9:11 pm

radula63 píše:

Odbočka od tématu (admini promiňte). Zkušenost ze svých pubertálních let, v té době spíše holkám imponují více namachrovaní kluci v putyce než zarytí "kolejáci". :mrgreen:
EDIT - jak bylo řečeno výše - takový člověk je v očích dneštních slečen 100let za opicema.
P.S. Taky nemám Facebook a méněcený se necítím :wink: . Poslouchám Metallicu, Katapult, starou Argemu ( od 80.tých let do roku 1995), metal, rock, country a jsem v pohodě. Sice je mi 35let, ale nějaký Face apod. mne nebere a to ani když ho má moje matka a přítelkyně :lol:

Máš plnou pravdu. A stejně, zarytým kolejákem budu nadále a katapult je pro mne legenda a ikona hudby, takže pokud se to nějaké nelíbí, tak ať .... :D A slovo fejss nemohu ani slyšel.

Cernos: promiň za odbočování, až budeš mít nějaké novinky, tak se to smázne a bude.
Adam TT

Příspěvekod cernos » čtv 01 bře, 2012 9:58 pm

Tak se po kratší odmlce daly zase práce do pohybu.
Něco málo v obrázcích na rajčeti
cernos

Re: cernos - kolejiště Odbočná dle Milana Ferdiána

Příspěvekod cernos » stř 04 dub, 2012 8:14 pm

Měsíc březen byl na práce na kolejišti o poznání slabší než ty minulé. Ale zase se to o kousek pohnulo. Teď mě čeká nějak pořešit vodoteč a položit koleje do koncový staničky :)
Obrázek
Dalších pár fotek na rajčeti
cernos

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště