milan ferdián píše:Adam TT píše: Holky mě nesnáší. A hádej, kvůli čemu ?jsem pro ně pako, co se zajímá o nějaké rezavé vlaky.
A to jsi na to přišel jak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to fakt nemyslíš vážně
Opravdu

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Adam TT píše: Holky mě nesnáší. A hádej, kvůli čemu ?jsem pro ně pako, co se zajímá o nějaké rezavé vlaky.
A to jsi na to přišel jak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to fakt nemyslíš vážně
pekl024 píše:Pokud lezeš po zrezlejch vlacích, musíš se umýt, pořád lepší než chlastat po putikach
pekl024 píše:[
Stavba kolejiště není záležitost na 1 nebo 2 roky. Nešetři, kolejivo je nejlacinější položka z kolejiště, ale Míra L. by asi mohl vyprávět jak se bourá hotové SN. Jestli budeš jezdit 2 nebo 6 loko je v tuto chvíli jedno.
Teď jsi chudý student , pak budeš honit holky, pak přijde rodina a nakonec důchod.
Samá dobrá vyhlídka na modelaření
pekl024 píše:Pokud lezeš po zrezlejch vlacích, musíš se umýt, pořád lepší než chlastat po putikach
Adam TT píše:To vím, na JM je téměř nemožné .........................................................................A tyto peníze jsem nucen dát do ,, praktických ´´ věcí.
milan ferdián píše:No a nakonec z tvého tématu se stala předmanželská poradna
milan ferdián píše:Jenže takové suprové děvče do nepohody jako jsme my,to musíš hledat,hledat,hledat a zkoušet.Když mi kluci vyprávěli,jak poznali své drahé polovičky,tak to byli velmi milé a úsměvné příběhy.Věř mi,ta jedna tam pro tebe určitě je,jenom to chce......
No a nakonec z tvého tématu se stala předmanželská poradna
Pietro píše:Málem mi vypadli voči z důlku, když jsem koukal na ty screenyVelmi podařené.
Btw: ta budova na fotce http://cernos10.rajce.idnes.cz/Vozovy_park/#IMGP0354.jpg je samodomo nebo nějaká upravená stavebnice?
pekl024 píše:Adam TT píše:To vím, na JM je téměř nemožné .........................................................................A tyto peníze jsem nucen dát do ,, praktických ´´ věcí.
Mám na tebe pár vlezlích otázek , snad promineš , ostatní pochopí protože už to tu jednou bylo.
1. kolik je ti let
2. co studuješ
3. koukal jsem na tvé rajče a stavba ti po kolejové stránce pokročila, kde jsi na to za pár měsíců vzal tolik peněz, můj odhad je 5000,-.
radula63 píše:pekl024 píše:Pokud lezeš po zrezlejch vlacích, musíš se umýt, pořád lepší než chlastat po putikach
Odbočka od tématu (admini promiňte). Zkušenost ze svých pubertálních let, v té době spíše holkám imponují více namachrovaní kluci v putyce než zarytí "kolejáci".
EDIT - jak bylo řečeno výše - takový člověk je v očích dneštních slečen 100let za opicema.
P.S. Taky nemám Facebook a méněcený se necítím. Poslouchám Metallicu, Katapult, starou Argemu ( od 80.tých let do roku 1995), metal, rock, country a jsem v pohodě. Sice je mi 35let, ale nějaký Face apod. mne nebere a to ani když ho má moje matka a přítelkyně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků