petrh píše:ouzka bude lesni nebo dle motivu CSD v Cechach?
Má to být Heřmanička,ale už po prvních umístění na velmi malém prostoru pro toto téma,musím improvizovat a přitom zachovat nádech této kouzelné železničky.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
petrh píše:ouzka bude lesni nebo dle motivu CSD v Cechach?
milan ferdián píše:petrh píše:ouzka bude lesni nebo dle motivu CSD v Cechach?
Má to být Heřmanička,ale už po prvních umístění na velmi malém prostoru pro toto téma,musím improvizovat a přitom zachovat nádech této kouzelné železničky.
jirikejzar píše:Já také. Finišuji na půdě a vymýšlím jak zakomponovat ve třetím patře kolejiště trať Frýdlant, Nové Město pod smrkem
petrh píše:Milane ta cerchovana je ouzka;) jinak ja jiz zde bylo napsano o post vyse:)prekazka je uz pry fuc;)
jirikejzar píše:Smekám. Rýsuje se to úžasně. Koukal jsem že i délka staničních kolejí je docela dobrá. Měřil jsem a nejdelší je skoro 2 metry. Jiak jsem zjistil, že je tam ještě jedna překážka, ale tu jsem razantně zlikvidoval přesunul jinak. Byla to trubka na větrání z koupelny.
radekkrupka píše:
K čemu slouží ta kolej (vlevo nahoře), která obchází zhlaví kolejí nákladního obvodu, pošty, ...?
A pak co je ten "obdélník" uprostřed kolejí, vedle rampy? To je na přechod normálněrozchodných vozů na úzké podvozky?
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník