Moderátor: Michal Dalecký
dorix píše:Kdyby ty stejnosměrné elektriky nejezdily v Polsku, nikdo nám nic nevyrobí. Pro malinký léta stagnující český a slovenský trh se to nevyplatí.
Kulsud píše:No MTB, snaha se cení.
StandaR píše:Kulsud píše:No MTB, snaha se cení.
Tahle snaha byla potřeba před 10ti lety třeba, když byla na trhu nekonečná žízeň po Ds/Da.. Takhle mi to přijde jako smutný hrr hrr na trh, protože roco se vyprodá. Já obvykle mtb fandím, například nedávné kroky s digitalizovaným osvětlením ve vozech jsou super, ale tohle opravdu mělo přijít mnohem dřív, kdyby se vrhnuli na ty rybáky, udělali by líp
lubz píše:Na této 2 soupravě mě vadí hlavně princip, "kup Ds (po těch je obecně hlad) a k tomu Ti vnutím jiný viz, o který sice asi nestojíš, ale zkusím, jak moc chceš právě ten služebák".... Tak to ne, pane Báňa, u mne tento styl nefunguje. Neshlédl jste se u nejmenované firmy, která také takto skládá svoje "lukrativní" sety?
Jirka Černý píše:Všechny tyhle problémy by řešilo zaplavení trhu vagóny Ds od Roco, ale zatím to vypadá že někde něco selhalo
Mcx píše:Jirka Černý píše:Všechny tyhle problémy by řešilo zaplavení trhu vagóny Ds od Roco, ale zatím to vypadá že někde něco selhalo
Tak to netuším o čem mluvíteto bude asi scifi, navíc se to týká více Vase než Ds
Jirka Černý píše:Mcx píše:Jirka Černý píše:Všechny tyhle problémy by řešilo zaplavení trhu vagóny Ds od Roco, ale zatím to vypadá že někde něco selhalo
Tak to netuším o čem mluvíteto bude asi scifi, navíc se to týká více Vase než Ds
Model RO 6200141 se objevil jen velmi krátce a už je vyprodaný, nedostupný. Počítal jsem že ho normálně koupím bez objednání, no nestalo se. Naštěstí to pro mně není njak zásadní kus. Teoreticky by mi ten set od MTB docela vyhovoval, ale musel bych to vidět.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník