aldrin píše:Od Roca jich mam 6, od MTB 3 a Zamracu, od Kuehna zatim 3
Já mám brejle jen troje - jedny na dálku, jedny na blízko a jedny T478.3112 na ježdění
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
aldrin píše:Od Roca jich mam 6, od MTB 3 a Zamracu, od Kuehna zatim 3
Radek Strnad píše:Možná by se ti,co tu házeli špínou a ujišťováním o dokonalosti ostatních výrobců měli trochu zamyslet a trochu své odsudky přehodnotit.Dokonce bych si dovedl představit i omluvu,ale to je asi utopie.
MirekTT píše:Já k příspěvku Radka Strnada dodám ještě malou statistiku:
ROCO - kbelík plivanců (problémy s motorem)
MTB - 3 kbelíky plivanců (drobné odchylky vizáže)
Kuehn - škrábání za uchem a doufání v to lepší (problémy s jízdou, problémy se spřažením)
A teď si srovnejte množství kritiky versus technické potíže jednotlivých mašin
Není to divný?
MirekTT píše:Já k příspěvku Radka Strnada dodám ještě malou statistiku:
ROCO - kbelík plivanců (problémy s motorem)
MTB - 3 kbelíky plivanců (drobné odchylky vizáže)
Kuehn - škrábání za uchem a doufání v to lepší (problémy s jízdou, problémy se spřažením)
A teď si srovnejte množství kritiky versus technické potíže jednotlivých mašin
Není to divný?
pavelvon píše:No já sice od MTB nemám doma nic, ale nedavno jsem měl možnost si v obchodě na oválu projet dva Brejlovce a Bardotku MTB a byl jsem hodně zklamanej.Všechny mašiny v nízké rychlosti hodně cukaly a navíc v rytmu převalování motoru blikalo osvětlení .U jednoho brejlovce svítila jenom červená světla Napájení bylo obyčejným trafem.
To bych s takovou jistotou netvrdil. Od veletrhu Kuehn naprosto nulova komunikace a neodpovedeli na zadny z mych 5-ti mailu. Oficialni zprava na jejich webu take neni, oficialni stanovisko obchodnikum take ne, tomu se rika solidni pristup.vlk30 píše:Pravda take je ze se k tomu stavi alespon celem.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků