Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Tady jsou ty patra. Vidět můžete že i při extremním R356mm to není jako na fotce v recenzi
mikinko píše:Vidim to tak, ze dierky nie su preto, lebo vyroba novej formy na cele bocnice by bola prilis draha. Samozrejme, presne zlozenie jednotlivych dielov formy nepoznam, ale predpokladam ze je to tak, lebo urcite by to Rivarossi nerobilo len tak z pleziru.
Ja osobne tie patra kupim na 100%, ziadne pochybnosti. Som rad, ze nemusim kupovat ten stary shit od Sachsenu, resp. ze sa Rivarossi neznizilo k tomu, ze verziu CSD urobi len preznacenim DR verzie.
Ale samozrejme, je to slobodna volba kazdeho modelara - kludne si kupte poschodaky od konkurencneho vyrobcu, ktory ich robi lepsie ..... Tym nechcem tvrdit to, ze za dane peniaze moze robit Rivarossi smejdy, ale to, ze u Rivarrosiho proste zvazili, co sa da do prijatelnej ceny este upravit.
Ja som rad, ze Rivarrosi sa pustil aspon do tej spravnej farby, dvoch okien, interieru a pribalil aj tie madla. A radsej stravim jedno poobedie prijemnou (pre mna urcite, rad sa zabavam s doplnanim modelov - tabulky, hadice, madla, ....) pracou s osadzanim madiel ako vozenim nejakeho preznaceneho DR mutantu.
P.S: Pre Michala ... nedalo by sa s Rivarrosim odkomunikovat jedno: Aby pri tamponprinte vytlacili na karoseriu bodky, kde sa maju madla vrtat? Toto si myslim by bola pomocka, ktora by prakticky nic nestala (ani Rivarrosiho) a modelarom by to znacne pomohlo. Samozrejme, da sa to vrtat aj bez tejto pomocky, ale bolo by to narocnejsie ....
P.S.S. Ak by aj vodiace bodky na karoserii neboli vytlacene, myslim si, ze urobit si vrtaciu pomocku z plastu alebo zvysku mosadzneho plechu je otazka par minut ...
P.S.S.S Stale plati ... "Podaj prst a odtrhnu ti celu ruku ..." ....
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků