Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
František Příhoda píše:Ono stačí porovnat ty brejlovce MTB s Kuehn. Cena stejná, ale kvalita diametrálně odlišná. Vedle brejlovce Kuehn vypadá ten od MTB jako nějaký vtip. A dávat na zamračenou jiné díly, než tam mají být, o tom není třeba ani diskutovat, to je neomluvitelný zločin.
František Příhoda píše:Na mé trati jsem karkulku nepotkal. Krom páry především zamračené,brejlovci a šukafony.
aldrin píše:Nikdy jsem si nevsim, ze by takovej poprask byl na nemeckych serverech ohledne tamnich malovyrobcu treba v N. No nic, za 20 let se toho tady jeste zas tak moc nezmenilo.
Nemusíš, stačí si ho nekoupit. Kdybych já měl psát o všech věcech, které jsem si kdy nekoupil z toho či onoho důvodu, byl by mě plný internet.George V. píše:Když po Tobě chce někdo skoro čtvrt výplaty za parodii na model, tak se musíš zákonitě čertit.
Radek Strnad píše:Já si ji dneska prohlížel na burze a rozhodně mi špatná nepřipadá.Možná kritice napomohla i nevýrazná barevná mutace v unifikovaném nátěru ČSD(červenošedá),to fakt není nic atraktivního pro oko,ale v té době prostě ty mašiny takto nevýrazně vypadaly-bohužel.V červenobílé verzi a se zvukem je to podle mého skromného názoru velmi slušný model.Prostě je to jasná barča skoro se vším,co k ní patří.Jistě chyby má(nádrž je jistě velká chyba),ale mrzí mě,že se na ní hledají pořád nějaké chyby,a vysoká cena a u jiných loko se větší zvěrstva v pohodě přehlížejí. A u parních,které jsou za 5.000,- - 7.000,-takové chyby,jako jiný kompresor,jiný tvar dýmničních dveří,jiný tvar komína,německý přehřívač,jiný tvar kotlové armatury,neřku-li červený spodek kastle....atd. nevadí,nijak se to tu neprobírá a v pohodě za to peníze spousta lidí dá.A pokud pan Báňa má snahu nedostatky,které unikly průběžně odstraňovat a dodat správné díly,pak je to ne sice úplně v pořádku(stalo se cosi špatně),ale pořád lepší než u jiných výrobců,kteří nám, pokud si pamatuju, nikdy nic takového nedodaly.Už jsem to psal jinde,ale připomenu 365.4 od Schirmera:to je chyb,že,za 5.300,-Kč a takový drobek,digitalizovatelný se značným úsilím.... a ticho po pěšince.Kolik odlišností bude mít nová pára řady 377 od předlohy ČSD????Jistě hromadu a bude za 7.000,-a se zvukem za 9.500,-Kč(tedy skoro jako dvě barči se zvukem).Jak by řekl pan Kemr v jedné pohádce....NO,...je to dost....no.Prostě do tý barči určitě jdu,zabte mě,ale mě se líbí a jako hračka mi tedy rozhodně nepřijde.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník