Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
miroslav lengyel píše:Hlavně tu točnu musíš sám sobě zdůvodnit,pak není důvod proč ji nemít
tedy pokud pomineš prašule.
Myšpulín píše: Doporučuji postavit svou točnu (a la Houmr) a časem, až to děti přestane bavit, ji vytrhnout a místo ní postavit třeba továrnu.
Max píše:Myšpulín píše: Doporučuji postavit svou točnu (a la Houmr) a časem, až to děti přestane bavit, ji vytrhnout a místo ní postavit třeba továrnu.
....a v ní budou sedět tři ševci na verpánku a budou spravovat boty. Větší továrnu si na ploše 20x20 metrů neumím představit.
Tomáš píše:Musím upozornit na to,že točnu už mám...Je to napůl tovární od MŽ a napůl "samo domo".Teď se na ní je práší.
pekl024 píše:Tomáš píše:Musím upozornit na to,že točnu už mám...Je to napůl tovární od MŽ a napůl "samo domo".Teď se na ní je práší.
Ve spodní smyčce je odbočka na další segment/modul. Co si udělat jednoduché depo na zvlášť segment a připojovat k panelu 1 dle libosti.
Něco jednoduchého např. dle obr. Návrh depa berte s velkou rezervou, upravit ev. musí někdo zkušenější.
pekl024 píše:Ve spodní smyčce je odbočka na další segment/modul. Co si udělat jednoduché depo na zvlášť segment a připojovat k panelu 1 dle libosti.
Nebylo by lepší to depo připojit ke stanici, spíš než k "širé trati"? Já vím, že tam už ta spojka je, ale ...pekl024 píše:Ve spodní smyčce je odbočka na další segment/modul. Co si udělat jednoduché depo na zvlášť segment a připojovat k panelu 1 dle libosti.
miroslav lengyel píše:Nic proti ničemu,kolej ze SN pro další moduly může být připravena,ale depo bych napojil k té stanici jako extra modul.Je to ale samozřejmě na staviteli.
pekl024 píše:miroslav lengyel píše:Nic proti ničemu,kolej ze SN pro další moduly může být připravena,ale depo bych napojil k té stanici jako extra modul.Je to ale samozřejmě na staviteli.
Tak to jsem na Tomáše zvědav![]()
, jak se popere
pekl024 píše:miroslav lengyel píše:Nic proti ničemu,kolej ze SN pro další moduly může být připravena,ale depo bych napojil k té stanici jako extra modul.Je to ale samozřejmě na staviteli.
Tak to jsem na Tomáše zvědav![]()
, jak se popere
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků