Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:... delali zakazku jen pro vyznamneho partnera a verze pro dalsi prodej jsou ve hvezdach. Dalsi terminy jiz nebudou zverejnovat.
radeksindy píše:Model na odkazu vypadá jako malosériová přestavba, nikoli originální 375.007. Nejvíce je to vidět na detailech jako tabulka revizí, která má původní velice lesklý podklad, ale okolo je černá barva jiného lesku. Další drobností je třeba mosazný kroužek na komíně (ČSD verze ho neměla) atd. Takže vnitřek může být novější.
jirie123 píše:Jaké barevné provedení Bardotky ČSD v H0 bude?
Myslíte si , že to co je v katalogu ROCO?
Zdá se mi to jako nějaký muzejní kousek a ne něco z provozu 70. let.
ReichenbergW píše:George V. píše:...tak mne by k bardotce zajímalo hlavně to, jestli bude mít správnou nádrž.
No co vám mám povídat, poslední informace je pořád stejná, tedy nádrž z brejlovce a pak teprve nádrž z bardotky a když si jim napíšete tak vám jí prý zdarma vymění. To bohužel není vtip, ale holá realita kterou já absolutně nejsem schopen pochopit. Lieferung udajně "už" v lednu...
S patráky to bude naprosto ideální souprava i když s takovou mazutkou nebo malým hektorem je to taky klasika. Další verze mají být časem... Ovšem ten tragikomický rozjezd?
U těch novinek vagónů je to taky většinou jejich práce, o který nikdo z nás neví. Číslo na hrbouna je taky tajný (no bodejď by ne, když ani nikdo z nich neví jaká lokomotiva s jakým tendrem jezdila?). Jen to nesmí být sedmička. No ono taky proč taky, když sedmička v provozu dojezdila s tendrem 815.025 a 818.039 patřil po válce devítce, která se ovšem nezachovala a připojeny k sobě byly až v hale NTM
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků