"Výroba obou vozů Raj - M1113 a M 1114 se nám posunuje do roku 2012. Tyto modely budou nově vybaveny kinematikou krátkého spřáhla (v současné době probíhá výroba forem na nový spodek vozu s kinematikou). Dohotovení modelů předpokládáme ve 2.čtvrtletí 2012."
Tak se zdá že problém s nedostatkem peněz na vlaky budu mít i příští rok...
Nevím, jestli to není nějaký blud, ale z letáku Spiele Max a z netových stránek to vypadá,že firma Heris se pustila do TT. Možná už je to nějaký ten pátek, ale já to zaregistroval až teď.
Ano je to pravda, mluvil jsem s nimi v Lipsku,sice já česky a oni německy. Je to výhradně pro Spiellemax.ukázali mi vzorky, ale prodat nechtěli. Protože je to velmi levné, už je v obchodech neměli.Zajímavé je, že Schirmer má tytéž v nabídce, ale dvakrát dražší.
No Talenta delaji v H0 i N, tak neni asi problem, udelat ho i v TT. BR 290 v N neni, ale zas pro zmenu muzou zvolit obraceny postup. Pres TT board jsem je nasel na jejich strankach, tak by jsem tomu i veril. Neni sice CD, ale ze by jsme se dockali primestskyho pantaku i v TT?
Roco má v novém katalogu pár novinek. Když pominu sety z již dříve vyráběných vozidel (plošiňáky tentokrát ve trojici, k tomu ještě druhý set s jiným nákladem), vypadá to na nějaké cisterny a dvě verze Hbbillns.