Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
miroslav lengyel píše:A je snad Vlasta holka?
Tomáš píše:Tak jsem to skusil překreslit ...vypadá to super,tohle bych si klidně postavil,řekl bych,že to vemou i děti,ovšem se obávám,že to na mojí plochu nevleze
miroslav lengyel píše:Tomáš píše:Tak jsem to skusil překreslit ...vypadá to super,tohle bych si klidně postavil,řekl bych,že to vemou i děti,ovšem se obávám,že to na mojí plochu nevleze
Počkej ještě na tu origo verzi,mám ten dojem,že ta točna byla v té horní stanici.Pokud použiješ obloukové veksle do zhlaví,tak by to mohlo klapnout.Do toho oblouku vpravo,bych ten tunel nedělal,schováš so zbytečně kus tratě.Leda by se to nevešlo a musel jsi s tou horní smyčkou nad trať.Jinak bych tam udělal opěrnou zeď,já měl na tom kopci notoricky známý horský hotel od Auhagenu a skály z polystyrénu leptané nitrobarvamimáti měla vždycky z toho smradu ohromnou radost.
Tomáš píše:Jinak Vlasta (pán) mi to obkreslí.
Co se týče autorských práv no v tomto případě nevím nevím...stačí dodělat jednu kusou kolej,nebo něco ubrat a už to není originál.všechny plánky už někdo nakreslil,takže když se to vyfotí a pak překreslí s drobnou úpravou nemůže to být kopie
Luděk píše:Tome, jdeš dnes na schůzi k Mušketýrovi?
miroslav lengyel píše:Tak držím palec ať Ti to vyjde.Fakt to není špatný,já se na tom svého času vyblbnul až až.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků