Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Tomáš píše:tak díky moc za ty názory
jo beru to tak,že ty jámy dám hned na vjezd do depa,jinakcose myslí velkouzásobou uhlí? byly tam nějaké uhelné doky,jako betonové zásobníky uhlí,nebo tam jen občas dojely vagony a vysypaly hromadu uhlí,kterou potom nakládal nějakej jeřáb?
Tomáš píše:v práci jsem si začal dělat náčrtky a nakonec to všechno šoupl na papír,mělo by to být menší depo půl disel půl párovka..respektivě koukal jsem na jedno depo v Brně a chtěl bych tam znázornit demontáže parních strojů..snažím se dostat do doby 60-70let,takže vraky vysloužilých strojů.a málo používaná část pro parní lokomotivy
tak nakonec jsem dal dohromady tohle chtěl bych znát vaše názory,jestli to není blbost
Sandy píše:Tomáš píše:v práci jsem si začal dělat náčrtky a nakonec to všechno šoupl na papír,mělo by to být menší depo půl disel půl párovka..respektivě koukal jsem na jedno depo v Brně a chtěl bych tam znázornit demontáže parních strojů..snažím se dostat do doby 60-70let,takže vraky vysloužilých strojů.a málo používaná část pro parní lokomotivy
tak nakonec jsem dal dohromady tohle chtěl bych znát vaše názory,jestli to není blbost
Hele , Tomáši, nechceš, abych se Ti na burze mrkl na"Lokomotivní depa a jejich modely" od V. Zusky ?![]()
Šacuju to tak na 100.- až 150.-
Aby to nebyla jen ta kolečka.
(Promiň, jestli se vnucuji.)
Sandy píše:Tomáš píše:v práci jsem si začal dělat náčrtky a nakonec to všechno šoupl na papír,mělo by to být menší depo půl disel půl párovka..respektivě koukal jsem na jedno depo v Brně a chtěl bych tam znázornit demontáže parních strojů..snažím se dostat do doby 60-70let,takže vraky vysloužilých strojů.a málo používaná část pro parní lokomotivy
Hele , Tomáši, nechceš, abych se Ti na burze mrkl na"Lokomotivní depa a jejich modely" od V. Zusky ?![]()
Michal Šuhajda píše:Sandy píše:Tomáš píše:v práci jsem si začal dělat náčrtky a nakonec to všechno šoupl na papír,mělo by to být menší depo půl disel půl párovka..respektivě koukal jsem na jedno depo v Brně a chtěl bych tam znázornit demontáže parních strojů..snažím se dostat do doby 60-70let,takže vraky vysloužilých strojů.a málo používaná část pro parní lokomotivy
No nevím, ja jsem ji koupil asi před rokem za pade a Modely železnice v terénu od V.Zusky za 30,- loni v listopadu. Poté co se prodejce kouknul na původni cenu řekl: "50% navíc je až dost, jsem obchodník ne lichvář."Časem ji zkusím scanovat, tak bych ji mohl poslat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník