od Tomáš » stř 11 led, 2012 9:48 am
zde několik mailů
28.12.
Zdravím,balíček zatím nedorazil.Peníze by jste už měl mít.Tauer
"Dobrý večer,ano peníze dorazili v pořádku jen s poštou je to horší posílal jsem dost balíků a kolikrát se manželka nedostala vůbec na řadu,dnes jsem byl na poště a k mému úžasu jsem zjistil že balík který jsem hledal ještě neodešel tak prosím o trpělivost podle mého to odešlo včera tak během týdne by jste to mněl mít doma,dejte pak vědět díky Bárta
Děkuji za informaci.Nemáte k tomu třeba to podací číslo?Já bývám v práci a pošťáci se někdy ani neobtěžují hodit oznámení.Bych to mohl podle toho sledovat.Jinak jak to dojde hned se ozvu Tauer
Dobrý večer,tak to posílala manželka a obyčejně tak to hlídejte podle pošty to může trvat déle ale každopádně dejte vědět díky Bárta
Dobrý den
už je 5.1. a balík od vás stále nedorazil.Včera jsem se byl zeptat na poště a nic tam není.
Dobrý večer,domluvíme se takto pokud to nedorazí max.9.1 to je v pondělí pošlu vám peníze zpět a až to dorazí dám vám slevu za čekaní chyba je na mé straně bohužel teď s tím nic neudělám Barta
je 9.1. a balík nedošel
Dobrý den,dobře zítra odsílám peníze zpět a zákon schválnosti až dostanete peníze zpět dojde balík až dorazí peníze dejte vědět Bárta
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)