ďakujem za uznanie. Tá rýchlosť je spojená s tým, že mám viac času po večeroch, ale to sa zmení a potom sa troška poľaví.. Ale nezastane..
Tu sú nachystané dvere pre vstup k narážaču (do budovy)..
Tá je už hotová, aj opatinovaná, ale foto poskytnem, keď už bude hotová vnútorná časť.. Ono fotky dávam s opozdením pár dní, takže to čo bolo včera dané, už bolo hotové dávnejšie..

Ale teraz iný súdok.
Do dolov patrí aj dúlny huntík. Tie som mal dva od Roco H0e, ale to nie je ono. Busch robí krásny setík dúlnej lokomotívy a hunty a dokonca aj vozíky pre dopravu ľudí. No a ja som šiel do modelárstva, opýtal sa na cenu, (cca 100Eur), tak som si povedal DOSŤ! Snáď nebudem niečo kupovať, keď si to pekne vyrobím. Zohnal som N-kové koliečka 5mm priemer, materiálu máme dosť, výkresy tiež, tak šup si vyrobiť vlastný vozík. Najprv som sa zhral s pojazdom, ale keď som prišiel na to, že to nie je ťažké, tak som vyrobil prvý huntík a tu je výsledok..
Najprv od Busch vozíky

A teraz niečo z mojej výroby:

Po natretí: chýba ešte tiahlo.. využijem starú retiazku na krk (nie striebro)

Viete, porovnávať sa z výrobcom nechcem, ale iba poukážem na to, že aj doma sa dá vyrobiť za podstanejšie lacnejšie, než kupiť hotové. Tak isto som mohol kupiť aj baňu, aj hute a oceliarne, ale to nie je ono....
Ešte jeden záber... Mimochodom, ono s nákladom originál uhlia (zohnal som a podrvil) to bude vypadať lepšie.. Je to prototyp