mlha píše:Ferdo vem aj toho kritika každého většího měřítka...,doufám,že uvidíme i nějaké dioráma v H0,co Michale?
O kterém kritikovi píšeš,Ferda přece není kritik velkých měřítek,jedině ,že by šlo o nějakého téčkaře

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
mlha píše:Ferdo vem aj toho kritika každého většího měřítka...,doufám,že uvidíme i nějaké dioráma v H0,co Michale?
TTvočko píše:Dobrý den všem,
zhruba po týdnu jsem se pročetl celým vláknem. Už před nějakým časem se mi líbily moduly Zababova,ale vzdálenost k nim byla trošku limitujícím faktorem. Jsem rád, že se našlo několik stejně "postižených" nadšenců takhle blízko. Rád bych se zapojil do všeho toho dění. Asi nejideálnější situace pro první setkání nastane už příští týden v Žebětíně. Budu se těšit na příjemně strávené dopoledne, možná i něco víc než dopoledne.
TTvočko píše:...Jsem rád, že se našlo několik stejně "postižených" nadšenců takhle blízko. Rád bych se zapojil do všeho toho dění. Asi nejideálnější situace pro první setkání nastane už příští týden v Žebětíně. Budu se těšit na příjemně strávené dopoledne, možná i něco víc než dopoledne....
Uživatelé procházející toto fórum: vorech a 3 návštevníků