Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
radekkrupka píše: ..... dotisk (ne)chceš spojit s vydaním dalšího dílu? Pak bys novým čtenářům mohl rovnou prodat tupláka...
Jarda H. píše:radekkrupka píše: ..... dotisk (ne)chceš spojit s vydaním dalšího dílu? Pak bys novým čtenářům mohl rovnou prodat tupláka...
Tak to bude novým čtenářům pořádný zásek do peněženky, oba díly najednou
milan ferdián píše:Jarda H. píše:radekkrupka píše: ..... dotisk (ne)chceš spojit s vydaním dalšího dílu? Pak bys novým čtenářům mohl rovnou prodat tupláka...
Tak to bude novým čtenářům pořádný zásek do peněženky, oba díly najednou
Rozdíl mezi I a II dílem je v tom,že I.díl má pro dotisk vše zálohováno.U II.dílu je ještě spousta práce.Dále zájem by musel pokrýt základní náklady,což může být jen při určité výšce počtu minimálního výtisku.
milan ferdián píše: ...... U II.dílu ..... zájem by musel pokrýt základní náklady,což může být jen při určité výšce počtu minimálního výtisku.
Jarda H. píše:milan ferdián píše: ...... U II.dílu ..... zájem by musel pokrýt základní náklady,což může být jen při určité výšce počtu minimálního výtisku.
Sice nevím, kdy se tu Milan zase objevíale z formulace té věty se mi zdá, že o 2.díl plánků "není" až takový zájem, tedy že je nižší počet předběžných zájemců než je ekonomicky únosné, případně je nižší zájemců než v případě 1.dílu ?!
radekkrupka píše:Já myslím, že Milan myslel, že dostisk I. dílu musí pokrýt náklady... Což platí samozřejmě i o druhém, ale nižší zájem bude zřejmě o jedničku, protože už ji většina má. Alespoň já to tak chápu...
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník