Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
cernos píše:Tak vzhledem k tomu, že mám až do Vánoc dovolenou a tím pádem čas navíc, pustil jsem se opět do kolejiště. Včera v noci a dnes dopoledne jsem se dal do učesání kabeláže. Po zvednutí koleiště na bok se mi zvednul i kufr, tak jsem s tím něco musel udělat. Jak to dopadlo posuďte sami.
PŘED:
PO:
Více fotek tady
cernos píše:Adame nemáš se vůbec čeho bát. DCC je strašně jednoduchý. Jsou tam vlastně jen dva dráty - černý a červený. Všechny černý vedou do jednoho místa. Všechny červený vedou do modulu detekce obsazení - na pořadí vesměs nezáleží, pokud si to nepohlídáš při zapojování, tak se to pak dá jednoduše dohledat při zkouškách. Pouze jeden červenej a černej je nutný pohlídat - a to ten co vede k vratný smyčce. Jinak je to opravdu úplně šumák. Všechny černý od kolejí, detektorů obsazení, dekodérů a já nevím od čeho všeho ještě vedou opravdu do jedný svorky ústředny. Červený pokud má být detekovaný úsek tak do detektoru obsazení, jinak všechny ostatní do druhé svorky ústředny.
cernos píše:Všechno co potřebuješ, najdeš v sekci DCC
cernos píše:Práce na kolejišti pokračují...
http://cernos10.rajce.idnes.cz/Stavba_kolejiste/#IMGP0188.jpg
radekkrupka píše:To budou hřbety do kroužkové vazby, používám stejné řešení - doporučuju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků