Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
pepiknemecek píše:Teď trochu z jiného soudku. Model je možné také digitalizovat a ozvučit dekodérem ESU V4 micro. Malou ochutnávku naleznete na http://www.youtube.com/watch?v=VEe48Rlvx4g (na videu není model MTB!!!!)
Tuto zvukovou stopu vytvořil jeden nejmenovaný kolega, zapálený modelář a mašinfíra v důchodu, na objednávku kolegy stokr7.
pepiknemecek píše:K původu zvuku pro zamračenou mohu říct jen že tento vznikl na základě objednávky kolegy modeláře s přezdívkou stokr7. Samotné programování a úpravy reálného zvuku zrealizoval kolega modelář, programátor a bývalý strojvedoucí. Toho však osobně neznám. Samotné zvukové stopy byli pořízeny nahráním a to na skutečném stoji, nejedná se o kopírování něčeho co již někdy někdo vytvořil. V žádném případě se nejedná o "kopii" Zimo zvuku![]()
![]()
pepiknemecek píše:Jak jsem koupil tak jsem prodal, co mi bylo řečeno o původu zvuku to jsem zde prezentoval. Víc k tomu nemám co říct.
Colonel32 píše:pepiknemecek píše:Jak jsem koupil tak jsem prodal, co mi bylo řečeno o původu zvuku to jsem zde prezentoval. Víc k tomu nemám co říct.
Tak teď si asi neuvědomujete, jak velký můžete mít s porušení autorských práv malér...
vape777 píše:V poslednej dobe sa tu začína zvrhávať diskusia ohľadom autorských práv. Autori si chcú nárokovať na svoje práva takmer vo všetkom.
vape777 píše:Kto je "autorom" ??? Podľa všetkého to bude samotná lokomotíva, alebo nie?
Colonel32 píše:A když vyfotím svého psa, tak autorká práva na tu fotografii bude mít ten pes?
Michal Dalecký píše:Ukoncete diskuzi o autorskych pravech a venujte se puvonimu tematu.
pepiknemecek píše:No coment. Příště se na vás v....uMísto aby jste byli rádi že se našel někdo kdo vyrobil konečně něco pořádného, jen dráždíte kobru bosou nohou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků