Moderátor: Michal Dalecký
jirie123 píše:Pokud se splní Kalousův černý scénář, budou odsunuty na neurčito
George V. píše:..a jak to mají V&V, to to dělají načerno? A nebo že by tady byl pejsek zakopanej?
Petr Zatrepalek píše:George V. píše:..a jak to mají V&V, to to dělají načerno? A nebo že by tady byl pejsek zakopanej?
Ne, obvykle se to dělá takto - místo škoda 1000 MB se napíše "Czechoslavakian car 1964" a zásadně se neztvární nic co přípomíná logo škoda - takto se to řeší. Pokud je licenzovaná maska - např Jeep aj - udělá se jiný počet mřížek chladiče atp... Takto to řeší Tamiya, Gawa i jiné modelářské firmy.... Ono totiž už několik let si nejmenovaný, hlavně US firmy myslí, že si zdarma namastí kapsu i za to, že člověk někde na veřejnosti řekne slovo Jeep, Hummer/Hummwee/HMWW, Ford, Opel, Škoda atp - řečeno s mírnou nadsázkou... Prostě svět se v kravskou pitschu obrací, jak říká můj sázavský kamarád...
miroslav lengyel píše:Petr Zatrepalek píše:George V. píše:..a jak to mají V&V, to to dělají načerno? A nebo že by tady byl pejsek zakopanej?
Ne, obvykle se to dělá takto - místo škoda 1000 MB se napíše "Czechoslavakian car 1964" a zásadně se neztvární nic co přípomíná logo škoda - takto se to řeší. Pokud je licenzovaná maska - např Jeep aj - udělá se jiný počet mřížek chladiče atp... Takto to řeší Tamiya, Gawa i jiné modelářské firmy.... Ono totiž už několik let si nejmenovaný, hlavně US firmy myslí, že si zdarma namastí kapsu i za to, že člověk někde na veřejnosti řekne slovo Jeep, Hummer/Hummwee/HMWW, Ford, Opel, Škoda atp - řečeno s mírnou nadsázkou... Prostě svět se v kravskou pitschu obrací, jak říká můj sázavský kamarád...
Petře tu poslední větu jsi mohl klidně napsat kompletně česky![]()
Já si zase poslední dobou říkám,že "Svět se změnil v prdel a kamkoli lidské oko dohlédlo,bylo nasráno do výše dospělého člověka".
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků