Ahoj!
V prvom rade dakujem, ze si si dal namahu s takou obsaznou odpodou aj do PM, aj sem na forum. Vtip je v tom, ze som dlhodobo zijuci v UK a s tymto by som mal asi problem.
Dnes som daval na skrinu zlte pruhy (Revell Lufthansa Yellow), po 2 hodinach som to musel dat cele dole. Vobec neprekryvala zakladovku
Vobec celkovo ten TT odliatok je nocna mora
S dotycnymi modelarmi som doteraz nemal ziadne skusenosti, ak by to mohli poslat za rozumnu cenu ku mne, tak by to bolo fajn, skusim stastie...
Tie vzduchojemy zneju fakt super, hlavne keby mohli tvorit nejake percento zavazia, nechcem pchat vsetko pod skrinu, kedze chcem osadit aj stanoviste strojvodcu.. povodne zavazia z E11 od toho Gutzolda su uplne monstrozne, to by som nemal ako osadit ani predne svetla..
Ja si masinu stavam inak pre vlastnu potrebu, nikdy pre peniaze.. Nebavi ma to vsetky tie herkulesy, taurusy a podobne, co som za svojho "mladi" nikdy na kolajach nevidel..

Stve ma, ze tu masinu nikto nerobi, mala by obrovsky uspech ved je znama uplne pre kazdeho... odjakziva som ju chcel vlastnit, tak si ju musim spravit sam..

Lokomotiva je fakt nocna mora, uz to viac nikdy nechcem robit... prave pre toto by to mohol niekto seriovo vyrabat. Vdaka za tie popisy svetiel, mohol by si mi nejak zaslat dokumentaciu tych pluhov?
Adresu poslem do PM