Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Trainmaniak píše:Ahoj vespolek. SDV asi začíná pomalu fušovat do TT. Po doplňcích a kinematikách tu je nějaký kočár.
http://www.sdvmodel.cz/index.php?page=s ... 53&lang=cs
olik píše:Ahoj,dnes jsem byl v Sebnitz,kouknout na vystavu co se nam tady vnucuje coby Nase Vlastenecka....Musim rict ze je to trosku bida....Vse co tam je ma kazdy z nas doma a za 2,50€ JE TO FAKT MASAKR.....Jedine co je tam hezke je od Trainmaniaka kousek jeho prace,musim rict ,opravdu pekne provedene.......
Jinak jsou to vyhozene penize za opravdu NIC prinosneho,take jsem se dnes docetl ze David Strupp je novy sef ceske sekce....tak drzime palecky a nadel nam neco co bude stat za TO.....diky Petr
Peter.sid píše:Zdravim
Vie niekto nieco o novych Y od tillig-u. Myslim Y vo verzii ČSD (pripadne lozkovy ČSD alebo MAV)
Brejlovec od Kuehn-a na Vianoce nebude.........o Y sa hovori uz rok........tieto Y mali byt uz minule Vianoce, asi bude pod stromcekom len rosnicka ČSD.
Mna raz trafi slak s tychto vyrobcov...........
Peter
Jeff Hopper píše:Dneska jsem byl u svého prodejce na výzvědách a ten mi řekl, že Kuehn brejle - 750143 a 750162 mají být dle jeho info přímo od výrobce do vánoc - tak jsem s toho volaako zmeteny![]()
![]()
MOL píše:Dle TT-board.de jdou na trh podzimní novinky Tillig:
01424 Güterzugset DB AG Ep V/VI mit TRAXX-Diesellok und Bettungsgleis
01591 Länderbahn-Güterwagenset Epoche I
02483 Elektrolokomotive E 10.3 Epoche III DB
04622 BR 720 604 Viamont Ep V
16640 Reisezugwagen CSD Ep IV Typ Y 2. Klasse
16641 Reisezugwagen MAV Ep IV Typ Y/B 70 2. Klasse
16642 Reisezugwagen PKP Ep IV Typ Y/B 70 2. Klasse
501083 Elektrolokomotive E 42 Epoche III DR
Takže dva české exempláře a jedna nová loko...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků