Tkadlec Jaroslav píše:a pošta ,PPL bude mít vejvar tam jsou taky pálky a zboží se prodraží
No, víš jak to u mně chodí, takže nutné to není..

D.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Tkadlec Jaroslav píše:a pošta ,PPL bude mít vejvar tam jsou taky pálky a zboží se prodraží
mizl píše:Mě by zajímalo kde je zádrhel. Pokud to jsem tedy chcete uveřejnit.
JBr píše:mizl píše:Mě by zajímalo kde je zádrhel. Pokud to jsem tedy chcete uveřejnit.
zalistuj jednu nebo dve stranky do historie, je to tam popsane - nejsou motory
mizl píše:Rád bych se zeptal Davida zda musím objednávat znovu a nebo jestli objednávky přijaté třeba okolo prázdnin tohoto roku budou vyřízeny. Asi je to stupidní otázko, co ???
olik píše:Ja myslim ze jsem se tu nekdy vsazel ze termin dodrzen nebude,nekdo mi psal ze jen remcam .......
No vyhral jsem to ze![]()
![]()
Ale zase na druhou stranu jsem rad ze se to posunulo,protoze letos je tolik CSD ,CD modelu ze uz snad ani nemusim jist....
Ale jinak je dobre ze uz nemusime smutnit ze nemame cim jezdit.......
Pan Kuehn to mysli dobre ,to je nam Vsem jasne,ale je to nad jeho sily,kouknete do novinek 2011 a konstatujme kolik toho letos udelal?snad jen toho Bastarda ktery ma to stejne cislo,takze ta preciznost tam take neni.....jinak nikde neni zminka o dalsich vozech 2 tr. CD ,takze myslim ze pristi rok o vanocich si zase napiseme jak je to daleko![]()
Jsem trosku rypacek,ale co delat jineho nez se tomu smat,je to totiz stale dokola,a vymenou dodavatele tady neobstojis,to uz jsi psal u Bastarda....Davide rekni nam kde to tan kluk dela ??????? Cina to nebude,na to je to moc dobre udelane....
Musim ale rict ze sprahlo ma fakt super,drzi jako cert a to je dobre.....Tak a ted uz mlcim a pockam do unora,to mam narozky a dofam ze uz budou na trhu a ja budu mit darek o ktery jsem prisel k vanocum.......
PS;bude tam repracek? ja bych si ho tam pral narozdil od kolegu MTB
protoze doba jde dal a pokrok nezastavis,ono se to pak blbe schani a ne kazdej repracek se vejde ze ,a tu 100 si rad priplatim,vzdyt zvuk je super .....
Tom120 píše:Protože někdo zase zamknul původní vlákno dám to sem ....
Připravuje MTB (nebo i Kuehn ačkoli ten už asi další verze nechystá) nějaké další barevné mutace? Nějak je ticho po pěšině a já stále čekám na tu "správnou" verzi.![]()
Díky
DS Model píše:Tom120 píše:Protože někdo zase zamknul původní vlákno dám to sem ....
Připravuje MTB (nebo i Kuehn ačkoli ten už asi další verze nechystá) nějaké další barevné mutace? Nějak je ticho po pěšině a já stále čekám na tu "správnou" verzi.![]()
Díky
proč by Kuehn nechystal další verze??Naopak, příští rok bude podle všeho docela zajímavý...
Která verze je ta "správná"??
ds
rybizek píše:ČSD červena se širokym žlutym pruhem okolo cele lokomotivy
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník