Všechny vás zdravím, na stavbu kolejiště jsem nezanevřel, jen nemám vůbec čas jsem psát, ono taky není o čem. Stále se dělá podkroví kde kolejiště bude, teď zatepluju krovy, to doufám stihnu do zimy. Pak sádrokarton, vymalovat, pak podlaha atd., ale do příští zimy už snad bude všechno ke stavbě kolejiště připraveno. Zatím pořád promejšlím plánek a né a né vymyslet něco co by se mi zamlouvalo. Asi nejvíc mě nadchl Milanovo plánek Menhartice. Jen bych ho chtěl zůžit a protáhnout + spustu dalších úprav jako třeba otočit, aby koncová stanice byla v popředí a trať do ní od odbočky z hlavní trati klesala.

Takhle otočený bych si ho nějak představoval, teď jen vymyslet jak vést tratě aby byli sklonově opačně než jsou v plánku. Ta dvoukolejka u horního okraje co vedlejší trať podjíždí by tam být nemusela. Jde mi jen o ten námět odbočující vedlejší tratě z hlavní dvoukolejky. Koupil jsem si bastarda tak samozřejmě elektrifikovaná trať a pátá epocha. Prosím vás o nějaký nápad, to by bylo abych s vaší pomocí nedal za rok nějaký plánek do kupy.