Nejsem sice odborník jako Fulda,abych Ti vysvětlil jak tam ty jedničky a nuly běhají,

ale něco jiného je nouzové zastavení,které se používá k zabránění kolize a zastavení na neurčitou dobu někde ve SN.V každém případě,pokud tlačítko Stop použiješ,tak pokračuješ s tou samou mašinou,ale ve SN ji tam necháš stát bez dozoru a po nějaké době se k ní vrátíš.
Malý poznatek z provozu,mám mašiny převážně ve zvuku a když dojde k náhlé ztrátě napětí,tak po opětovném připojení si přehraje zvuky,houkáním počínaje a pak se teprve rozjede.
Stále tak nějak nechápu na co chcete automatické zastavení ve SN,že na přesném místě tomu rozumím,ale k tomu je perfektní ta infrabána.Rozsvítí se dioda,sjedu z výkonu a stojím.Dioda stále svítí,takže vím,že kolej je obsazená.
Používám dva systémy,na dvou kolejích mám infrabrány na konci koleje,protože tam zastavují vlaky,které stanicí projíždí,takže je mi jedno,že ve SN zastaví téměř na fleku.Na jiných to mám tak,že infrabrána je předsazena,aby vlak stačil zastavit přesně tam kde chci.Stačí nastavit dobu brzdění,což při DCC není problém.
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.