Jardo, diego, Dane (zejména), Patriku, Zdeňku - díky za názor a info. Je mi jasné - a to jsem někde na netu vyčmuchal - že nejen průměr, ale hlavně rozteč nápravy je důležitá. I takto jsem postavil objednávku u Lucku (ale když oni se zrovna teď dovolenkují

). Opravdu, k PIKO nemám důvěru (ať se na mne soudruzi z býv. NDR nezlobí); jezdil jsem sice s jejich mašinkami a vagonky a snažil jsem se přehazovat výhybky s jejich elmg. přestavníky už v době, kdy ještě počítače byly na páru, ale dneska se mi zdá, že jsou stále mimo mísu. Možná mne někdo přesvědčí o opaku a já změním názor. Musím však přiznat, že jejich současná katalogová nabídka domečků se mi zdá impozantní (i ve srovnání s borci jako je Faller, nebo Auhagen). Ale to je možná věc názoru. Fakt je, že jsem ještě žádný neslepil. Třeba se pod lepidlem Revell rozpouští jimi používaný plast. Nevím, vymýšlím si... Takže, Dane, moc rád bych s Tebou zašel třeba na pivo, ukázal Ti ty moje "PIKO-skvosty" a ocenil bych názor, který jsi vyslovil - stojí to za to? Zavolej prosím na 777960324. Pivo platím já. Díky. Hozna168