radekkrupka píše:kvasha píše:no prostě se nestačím divit, kolik se ti toho na 3,7 metru vejde ....
Inu - Die ideale spurHolt se mi tam toho vejde 1,38x víc
no a to je právě to, že si mi zdá, že to není 1,38x ale minimálně 2x

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
radekkrupka píše:kvasha píše:no prostě se nestačím divit, kolik se ti toho na 3,7 metru vejde ....
Inu - Die ideale spurHolt se mi tam toho vejde 1,38x víc
cernos píše:Radku, fórum čtu pravidelně, ale omluv tento dotaz (už si nepamatuju celý vlákno, kor když jich čtu víc). Budeš ovládat digitálně? Jak budeš řešit stavění cest? Softwarem nebo relátkama? V tomhle jsem dost LAMA.
Díky za každý info
radekkrupka píše:U příležitosti tří let od začátku stavby kolejiště (hrůza co? ale to je holt tím režimem v kterém to všechno dělám) pokračování předchozí galerie. Jedna stanice už ožila
Tady jsme skončili minule: https://picasaweb.google.com/1118958080 ... 3668156482
radekkrupka píše:U příležitosti tří let od začátku stavby kolejiště (hrůza co?
miroslav lengyel píše: ....pořádek je pro blbce,inteligent zvládá chaos"konečně kolegové co u mě byli můžou vyprávět.
Jak tam ležíš pod tím stolem,to je ještě pohodička
,já ležel pod stolem obráceně a šíleně z toho bolí za krkem. .....
Jarda H. píše:miroslav lengyel píše: ....pořádek je pro blbce,inteligent zvládá chaos"konečně kolegové co u mě byli můžou vyprávět.
Jak tam ležíš pod tím stolem,to je ještě pohodička
,já ležel pod stolem obráceně a šíleně z toho bolí za krkem. .....
No zas tak strašný to není, jak líčí Míra ! Tím, že ty dráty měl v ruce, tak nějaký přehled má(viděno na vlastní oči) Ale s tou "zalomenou" polohou pod stolem, tam už je Míra pravdě blíž, ještě zapomněl na 3x zalomenou ruku při práci ve SN .....
miroslav lengyel píše:Ferdo každé řešení má své plusy a mínusy.Já když chci jezdit,tak zmáčknu knoflík a jsem připraven.Nemusím se nikam trmácet a půl dne to skládat,abych si zajezdil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník