POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod Petr Zatrepalek » pát 15 črc, 2011 10:26 am

duch píše:Začínám trošku zase dělat Auta v TT a HO na prodej a super théma,řešíte tu podvodníky a podobné,co je podle vás člověk který si třeba od V+V koupí stavebnice aut okopčí je a vesele je bouchá za cenu poloviční na Burzách a podobně,.Podle mě je to stejný svinstvo.a zajímal by mne názor,jestli je takový člověk postižitelný?..Tomáš Ducháček

Tomuhle nikdy nezabráníš - stačí když se pozmění původní stavebnice a jsi nahranej (slepení např. dvou půlek kol, otevření dveří původní kastle aj). Jediný co můžeš je nechat to lisovat (odlévat) na různých místech a kompletovat vše do jedný stavebnice až doma plus stavebnice dodávat hodně okleštěný (bez leptů, interiérů aj...) a hlavně nasadit rozumnou cenu aby se to kopčení už nevyplatilo. Konkrétní příklad - V3s - JMPK stavebnice s lepty cca za 250 Kč versus V3s MMBrno v HO - byt je stavebnice MMBrno o něco lépe udělaná, v jejím případě si díky trojnásobně vysoký ceně spolu s volně prodejnými lepty Hauler na Igru, co jsou u ní přiložený, o okopčení přímo říká...

Další možností je spočítat vše na prodej hodně limitovaný serie stavebnic - než to někdo stihne okopčit, máš rozprodáno a prachy doma :D
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod duch » pát 15 črc, 2011 11:57 am

Petře jasná věc,proto stavebnice ani dělat nebudu,pouze prověřeným lidem pošlu olitky (možná i s nějakým návodem)Ta cena je určitě základní ,proto se chci držet hodně při zemi.Problém ,který sem nadhodil,byla čistě sakumpráskokopčená stavebnice i s návodem bez nějaké přidané invence lumpáckého prodejce... :evil:
duch

Příspěvekod Colonel32 » sob 16 črc, 2011 12:05 am

Je ale nutné si uvědomit, že každá strana má dvě mince. A jedním z důvodů, proč lidi bezostišně kopírují cizí modely je i fakt, že jiní lidé ty modely bezostyšně kupují. Jen vyjímečně je to nevědomost, většinou je to ignorance.
Colonel32

Příspěvekod medvidek » ned 31 črc, 2011 1:08 am

Zdar ve spolek na modelbazaru se objěvil dalši podvodnik tak POZOR,ted se to tam řeši tak mrkněte at nenaletite,inzeruje i na jinych portalech. Text jednoho z podvedenych:Vážení kolegové.
Zřejmě je zde jeden podvodník, který provádí rozsáhlou trestnou činnost a již okradl velké množství modelářů a sběratelů. Vystupuje pod různými jmény.
Zatím se podařilo dát dohromady tyto jména:
Vašek Hrůza
Milan Yunge
Ondra Friend
Dan Čunta
Ondřej Barák
Honza Vojkůvka
Miloš Krno
Číslo účtu má: 6001005118/8040
Snad se jedná o jistého Pavla Čundrle (neověřeno)
Pokud někdo víte víc, dejte mi prosím vědět.
HO 3-4 epocha čsd DCC začinam. Pořadna mašina ma kotel a komin
medvidek

Příspěvekod Petr Zatrepalek » ned 31 črc, 2011 10:19 am

medvidek píše:Zdar ve spolek na modelbazaru se objěvil dalši podvodnik tak POZOR,ted se to tam řeši tak mrkněte at nenaletite,inzeruje i na jinych portalech. Text jednoho z podvedenych:Vážení kolegové.
Zřejmě je zde jeden podvodník, který provádí rozsáhlou trestnou činnost a již okradl velké množství modelářů a sběratelů. Vystupuje pod různými jmény.
Zatím se podařilo dát dohromady tyto jména:
Vašek Hrůza
Milan Yunge
Ondra Friend
Dan Čunta
Ondřej Barák
Honza Vojkůvka
Miloš Krno
Číslo účtu má: 6001005118/8040
Snad se jedná o jistého Pavla Čundrle (neověřeno)
Pokud někdo víte víc, dejte mi prosím vědět.

Pokud je to Čunderle, tak přeju uspěch :lol: :lol: viz prvních pár příspěvků tohoto vlákna!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod loscarlos » čtv 15 zář, 2011 5:49 am

Ahoj,
chci se zeptat na zda má někdo zkušenosti z inzerentem s emailem : zeleznicni-modely-ho@email.cz;liberecký kraj .
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/387957/uzivatel/
Má inzerát na modelbazaru a nechci se opět nechat napálit, jako kdysi. Hledal jsem, googlil jsem a nic špatného jsem zatím nenalezl.
Dík moc za případné postřehy.
HO, už nemodelařím, jen si hraju ....
loscarlos

Příspěvekod vorisekml » čtv 15 zář, 2011 8:53 am

Bez obav, znám toho pána osobně, je z Jilemnice. Po špatných zkušenostech s vrácenou zásilkou neposílá dobírkou.
H0
vorisekml

Příspěvekod loscarlos » čtv 15 zář, 2011 8:57 am

vorisekml píše:Bez obav, znám toho pána osobně, je z Jilemnice. Po špatných zkušenostech s vrácenou zásilkou neposílá dobírkou.

Děkuji za info, již jsem mu napsal, čekám na odpověď. Ještě jednou dík.
HO, už nemodelařím, jen si hraju ....
loscarlos

Příspěvekod MAREKHO » pát 16 zář, 2011 2:26 pm

Bez obav- taky jsem od něj kupoval, poštovné bylo dohodou...
Platil jsem i převodem z banky a v pohodě... :D
ČD-V-;DCC-LENZ, PECO, PC.- PO 20.TI LETECH.
www.ModulyBrno.cz
MAREKHO

Příspěvekod crea79 » ned 25 zář, 2011 5:46 pm

Náhodou nemá někdo zkušenost na modelbazaru s panem Lubomírem Soukupem - mail lubomir.soukup@centrum.cz
údajně z Mladé Boleslavi? Na inzerátu má dobírkou nebo osobní předání a když jsem napsal na osobní předání, tvrdí, že nemá čas atd., tak mi to přijde takové divné, tak jestli nemá někdo zkušenost?
crea79

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 25 zář, 2011 6:42 pm

Ještě zajímavější je informace,že to nemá jak nafotit :D v dnešní době,kdy je v každém mobilu foťák? :lol: Asi bych si dával majzla. :wink: ale třeba se pletu.
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod crea79 » stř 28 zář, 2011 3:53 pm

Tak koukám aktualizace inzerátu - osobní předání je pryč a na mailu žádná odpověď. Opravdu to vypadá podezřele :?:
crea79

Příspěvekod ToVa » stř 28 zář, 2011 4:54 pm

Po tom, co tady čtu, tak jsem s modelbazarem a aukrem skončil... I já už za rok a půl modelaření jsem měl tu čest :?

A s tím Lubomírem Soukupem opravdu podezřelé... :!:
Návrat po letech
Stavba segmentovky podél stěny
TT, digitál, ČD
ToVa

Příspěvekod Radek Strnad » stř 28 zář, 2011 6:05 pm

crea79 píše:Náhodou nemá někdo zkušenost na modelbazaru s panem Lubomírem Soukupem - mail lubomir.soukup@centrum.cz
údajně z Mladé Boleslavi? Na inzerátu má dobírkou nebo osobní předání a když jsem napsal na osobní předání, tvrdí, že nemá čas atd., tak mi to přijde takové divné, tak jestli nemá někdo zkušenost?

Já jsem mu před cca rokem a půl prodával nějakou drobnost (tuším vagón)přes aukro a vše proběhlo v pohodě.U tebe je to opačně,tak těžko radit.
KYKLOP68
Radek Strnad

Příspěvekod ToVa » ned 23 říj, 2011 7:40 pm

Má někdo zkušenosti s tímto prodejcem :?:

http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/395404/uzivatel/

Já bych rád koupil Multimaus - slušná cena. Myslím, že vše bude v pohodě, ale to víte, prevence je nutná. :wink:
Návrat po letech
Stavba segmentovky podél stěny
TT, digitál, ČD
ToVa

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím